10. august 2020
Det var med topkarakterer over hele linjen, da Hørsholm-tvillingerne Nana og Anders, 16 år, sluttede 9. klasse på Hørsholm Skole med gennemsnit på henholdsvis 11, 9 og 11,7. Nu skilles deres skoleveje efter 11 år. Foto: Privat
Det var med topkarakterer over hele linjen, da Hørsholm-tvillingerne Nana og Anders, 16 år, sluttede 9. klasse på Hørsholm Skole med gennemsnit på henholdsvis 11, 9 og 11,7. Nu skilles deres skoleveje efter 11 år. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veje skilles for '12-tals'- tvillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veje skilles for '12-tals'- tvillinger
Opdateret 30. juli 2020 kl. 08:17
Ugebladet Hørsholm - 30. juli 2020 kl. 07:00
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nana og Anders fra Hørsholm har gået i samme klasse i 11 år og sluttede af med topkarakterer, men nu skal de hver sin vej

De to 16-årige tvillinger Nana og Anders Baunelin fra Hørsholm fik den bedst tænkelige afslutning på et langt fælles skoleforløb.

arrow Læs også: Anne-Louise med snit på 12,2 får legat: Det åbner de fleste døre

Ved årets afgangseksamen på Hørsholm Skole kom de nemlig ud med et tårnhøjt karakter-gennemsnit. Anders med 11,7 og tvillingesøster Nana med 11,9 - men nu er tiden ind til, at de for første gang skal skilles ad og være elev på hver sin skole.

Den stolte mor, Maria Baunelin, oplyser, at tvillingerne har gået i samme klasse siden de som tre-årige startede i preschool i Filippinerne, hvor de gik i to år. Der begyndte de i 0.-klasse på Kornmod Realskole i Silkeborg, fortsatte på 1. klasse på Lucaya International School på Bahamas, inden de klarede 2. og 3. klassetrin på NGGs International School i Hørsholm.

Fra 4. klasse til og med 9. klasse har de fulgt hinanden på Hørsholm Skole, men nu deler deres veje sig for første gang.

Mens Nana starter om få uger i 1.g på Rungsted Gymnasium skal brormand begynde på H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby.

Efter gymnasiet er der heller ikke tegn på, at topkarakter-tvillingerne forenes. Ifølge deres mor har Nana lige nu indstillet fremtidsdrømmen på forskning i "noget med gener og celler", hvorimod Anders' plan er at læse videre på DTU fokus på bygninger.

Tvillingerne har endnu et par uger, hvor de kan nyde deres flotte afgangsprøver, inden det altså går løs - hver for sig - i deres nye studieliv.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?