31. oktober 2020
Nadja Marie Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget i Hørsholm, håber på, at der kommer mange borgerinput til Hørsholms kommende og nye idrætspolitik.
gallery icon

Se billedserie

Nadja Marie Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget i Hørsholm, håber på, at der kommer mange borgerinput til Hørsholms kommende og nye idrætspolitik.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: Idrætslivet i Hørsholm skal have det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: Idrætslivet i Hørsholm skal have det bedre

Kom og få indflydelse på kommende idrætspolitik ved borgermøde på mandag 20. januar

Opdateret 14. januar 2020 kl. 10:13
Ugebladet Hørsholm - 13. januar 2020 kl. 17:30

"Arbejdet med Hørsholms idrætspolitik er endnu i startfasen, men vil vi rigtig gerne have dine gode input til, hvordan vi i Hørsholm kan blive endnu skarpere på, hvilke fokusområder der skal prioriteres og hvordan."

Sådan lyder opfordringen fra Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget, forud for, at alle borgere og foreninger inviteres til idrætsborgermøde på mandag 20. januar fra kl. 17-19.30 i Hørsholm Idrætspark, Skøjtehallens Lounge, på Stadionalle 11.

Bedre idrætsliv

Idrætspolitikken skal sætte retningen for de fremtidige mål og indsatser for idrætten i Hørsholm Kommune og dermed bidrage til at gøre idrætslivet endnu bedre.

"Men det er ikke noget vi kan gøre alene, og derfor håber jeg på at se så mange idrætsinteresserede borgere som muligt, så vi sammen kan komme med gode input til det videre arbejde med idrætspolitikken," siger Nadja Maria Hageskov i en pressemeddelelse.

Fingeren på pulsen

På borgermødet vil der bl.a. være oplæg fra Esben Danielsen, der er direktør i Lokale- og anlægsfonden. Han har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på idrætslivets banehalvdel.

"Vi vil også tale mere konkret om de emner, der fylder i Hørsholms idrætsliv, og som skal sikre en fælles retning for idrætslivet," lyder det videre fra udvalgsformand.

Tilmeld dig borgermødet ved at sende mail til: kof-post@horsholm.dk

mt

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?