22. september 2020
Politiet var sidst på ugen flere gange forbi skatebanen i Hørsholm for at minde de unge om, at det er forbudt at samles mere end ti personer ad gangen.
Politiet var sidst på ugen flere gange forbi skatebanen i Hørsholm for at minde de unge om, at det er forbudt at samles mere end ti personer ad gangen.
Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superhelte holder afstand: Sådan skal unge lære ikke at stimle sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superhelte holder afstand: Sådan skal unge lære ikke at stimle sammen

Lyseslukning, hyppige politibesøg og SSP skal få unge i Hørsholm til at overholde reglerne i det gode forårsvejr

Opdateret 23. marts 2020 kl. 10:33
Ugebladet Hørsholm - 23. marts 2020 kl. 10:15
Af Fred Jacobsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Kommune har slukket lyset flere steder i kommunen for at forhindre folk i at stimle sammen i strid med det gældende forsamlingsforbud.

Det skete lørdag aften og skal være med til at sikre, at forbuddet mod at stimle sammen i grupper på mere end ti personer, overholdes.

arrow Læs også: DEBAT: Det er nu, vi skal vise, hvad Hørsholm kan

Lyseslukningen er et af de skridt, kommunen har taget efter beretninger om, at især børn og unge har været ude at spille fodbold og køre på skatebanen ved idrætsparken i grupper i det solrige forårsvejr.

Børnenes adfærd - og ikke mindst forældrenes ansvar i forbindelse med denne - er blevet både diskuteret og kritiseret på sociale medier.

Det fik så i første omgang kommunens kriseberedskab til fredag at indskærpe reglerne om forsamlingsforbud og følge op med at sende SSP (samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi, red. ) rundt for at se på forholdene - og anmode politiet om hyppig rundering de pågældende steder.

Superhelte holder afstand

"Husk, det er så let at være en superhelt i disse dage…Du skal bare holde afstand og max. være 10 sammen (og her tæller alle med – både dem du kender og ikke kender). Både på legepladserne, havnen, fodboldbanen – og hvor vi ellers har lyst til at være på en dejlig solskinsdag," lyder det ordret i opfordringen fra Hørsholm Kommune.

arrow Coronakontrol: Så mange ringede til politiet
25. marts 2020 kl. 05:45 Opdateret: kl. 09:43
arrow DEBAT: Vi skal passe på vores Hørsholm - og vores byliv
24. marts 2020 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:45
Har debatten om sexisme taget overhånd?