2. august 2021
STARK Hoersholm tegn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stark åbner tirsdag kæmpe bæredygtigt byggemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stark åbner tirsdag kæmpe bæredygtigt byggemarked

Fredensborg-borgmester Thomas Lykke Pedersen klipper snoren, når Stark på tirsdag indvier kl. 8 deres nye byggemarked i Kokkedal Industripark

Opdateret 03. februar 2020 kl. 19:53
Ugebladet Hørsholm - 01. februar 2020 kl. 09:15

Den 5.500 kvadratmeter store Stark forretning, der åbner i Kokkedal Industripark på tirsdag, er Danmarks første bæredygtige trælast.

Ideen er, at det skal give både håndværkere og Stark en fordel i en tid, hvor interessen for bæredygtigt byggeri stiger, fortæller Britta K. Stenholt, der er adm. direktør for Stark Danmark.

arrow Læs også: Ny trælast i Kokkedal blev savet i gang

"På den måde er vores nye trælast i Hørsholm indbegrebet af vores ønske om at gøre det nemmere for håndværkerne at bygge bæredygtigt. Det ser vi som en af vores fornemste opgaver," siger hun i en pressemeddelelse.

Starks fokus på bæredygtighed er baseret på håndværkernes egne ønsker fortæller direktør Jonathan Bisgaard.

25 medarbejdere

"Holdet er på plads med 25 medarbejdere. En del er lokale, og alle er uddannet til at rådgive vores kunder om bæredygtigt byggeri. Tilsammen besidder vores medarbejdere en særdeles bred vifte af viden og kompetencer, som vi glæder os til at tilbyde kunderne," siger han og tilføjer:

"Der er i dag et stigende ønske om bæredygtighed. Derfor kan timingen med at åbne Danmarks første bæredygtige trælast ikke være bedre. Det er fedt at være en del af bevægelsen mod større klimabevidsthed, for jeg er ikke i tvivl om, at det også giver Stark en fordel," siger han.

arrow Flytteklar: Nu rykker Hørsholm Rådhus til Slotsmarken 13
04. februar 2020 kl. 11:55 Opdateret: kl. 12:02
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?