12. juli 2020
En 34-årig mand på stranden i Rungsted viste sit erigerede lem for en 13-årig pige.  Arkivfoto
En 34-årig mand på stranden i Rungsted viste sit erigerede lem for en 13-årig pige. Arkivfoto
Foto: Pia Haabegaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Trusler, blufærdighedskrænkelser og indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Trusler, blufærdighedskrænkelser og indbrud

Se uddrag af Nordsjællands Politis døgnrapport fra den forgangne uge

Ugebladet Hørsholm - 01. juli 2020 kl. 07:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

UDEN KØREKORT En 74-årig kvindelig bilist fra Hørsholm blev mandag 29. juni kl. 10.40 standset af en patrulje. Hun kunne ved forespørgsel ikke fremvise et gyldigt kørekort, idet hun ikke havde førerret, og hun blev derfor sigtet for at køre bilen på trods af det.

BLUFÆRDIGHEDSKRÆNKELSE Politiet rykkede lørdag 27. juni kl. 17.42 ud til Rungsted Havn, hvor der var indløbet en anmeldelse til politiet om, at en mand gik rundt og truede folk. Han havde blandt andet truet nogle 13-årige drenge på livet. De anholdte en mand på 38 år fra Humlebæk. Han er nu blevet sigtet for trusler og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Mens politiet var til stede i forbindelse med anholdelsen af den 38-årige, blev betjentene kontaktet af en ung pige. "Hun fortæller, at der ligger en person ved siden af dem på stranden og viser dem sit erigerede lem. Det har han gjort flere gange. Pigen har bedt ham om at gå, men han bliver ved," oplyser vagthavende ved Nordsjællands Politi. Patruljen opsøgte manden - en 34-årig mand fra Hørsholm - og anholdte ham for blufærdighedskrænkelse.

BUTIKSINDBRUD Der var indbrud i Nivå Vin og Kiosk i Nivå Center fredag nat den 26. juni mellem kl. 02.18 og 02.22. Tyven er brudt ind ad et vindue og har stjålet byttepenge samt cigaretter.

INDBRUD En del smykker blev stjålet ved et villaindbrud på Ørbækgårds Allé i Hørsholm, begået torsdag 25. juni mellem kl. 14 og 20.15. Et vindue blev opbrudt.

KASSETYVERI Hørsholm Farvecenter i KongevejsCentret var onsdag 24. juni udsat for et udspekuleret kassedyk af to ukendte mænd. De kom ind i forretningen mellem kl. 14.45 og 15.15, hvor den ene mand optog butiksmedarbejderens opmærksomhed ved at spørge om noget maling, mens den anden listede hen til kassen og tømte den for pengesedler. Indehaver af Hørsholm Farvecenter, Henning Holm Petersen, ønsker ikke at oplyse, hvor stort et beløb de to mænd stjal, men siger, at de har lavet nogle tiltag i forretningen, så det ikke vil ske igen. Der er sikret video-overvågning udenfor forretningen.

TYVERI FRA BIL En taske med en bærbar pc er tirsdag 23. juni mellem kl. 15 og onsdag 24. juni kl. 02.45 stjålet fra en parkeret BMW på Ralphs Vænge i Vedbæk. Et vidne hørte, at bilruden blev knust og så efterfølgende to personer løbe fra stedet.

INDBRUDSFORSØG To formodede gerningsmænd til et indbrudsforsøg i en villa på Fruerhøj i Hørsholm tirsdag 23. juni fra kl. 00.55 til kl. 1.40 blev fanget på en nærliggende overvågning. Begge mænd beskrives som 25-35 år, brunt hår og hvide i huden. Den ene almindelig af bygning, den anden kraftig. To vinduer var forsøgt brudt op med ukendt genstand.

Kilde: Nordsjællands Politi

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?