31. marts 2020
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Stribe af indbrud og røg på forbrændingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Stribe af indbrud og røg på forbrændingen

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Ugebladet Hørsholm - 18. februar 2020 kl. 18:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

INDBRUD Ur, overtøj og smykker blev stjålet ved et indbrud i en villa på Bygvænget i Kokkedal, begået mandag den 17. februar mellem kl. 9.30 og 13.30 Et badeværelsesvindue opbrudt.

arrow Læs også: Snurrede pludselig rundt på motorvejen og ramte anden bil

INDBRUD Der blev stjålet smykker ved et villaindbrud på Lange-Müllers Allé, Rungsted Kyst, fredag 14. februar mellem kl. 13.50 og 21.50. Et vindue og en havedør opbrudt.

INDBRUD Der blev stjålet smykker ved et indbrud i en villa på Lågegyde i Kokkedal, begået i perioden fra fredag 7. februar til søndag 16. februar kl. 14.39. En dør var opbrudt.

INDBRUD på Solager i Nivå i tiden mellem mandag 10. februar kl. 9.30 og torsdag 13. februar kl. 14.50 Vindue brudt op. Ikke overblik over stjålne genstande.

INDBRUD på Enebærhaven i Kokkedal mellem onsdag 12. februar kl. 16 og torsdag 13. februar kl. 10.30. Vindue ind til soveværelse knust med ukendt genstand. Ikke oplysninger om stjålne genstande.

RØGUDVIKLING Onsdag 12. februar kl. 21.51 blev Nordsjællands Brandvæsen tilkaldt til Norfors på Kærvej, hvor der i forbindelse med en rutinemæssigt sprængning af slagger i anlæggets forbrændingskamre opstod røgudvikling fra en affaldscontainer.

Ifølge indsatsleder Jens Garfort var der ikke ild i noget, men da en kedel samtidig sprang læk, stoppede forbrændingen og affaldet blev skubbet baglæns i containeren, hvor der opstod røgudvikling. Brandvæsenet var på stedet i et par timer.

NARKOBILIST En 18-årig mand fra Kokkedal blev onsdag 12. februar klokken 21.17 standset på Gyvelvej i Hørsholm, hvor han kom kørende. Manden blev testet positiv for at være påvirket af cannabis, og blev sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Den 18-årige blev taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, som skal fastlægge, hvor meget manden var påvirket.

INDBRUD To ruder blev aflistet ved et villaindbrud på Bygvænget i Kokkedal mandag 10. februar kl. 5.40. Ikke overblik over tyvekoster ved anmeldelsen.

INDBRUD Der blev stjålet to ure og kontanter i forbindelse med et indbrud på Rantzausvej i Nivå. Indbruddet blev begået mellem søndag 9. februar kl. 12 og onsdag 12. februar kl. 16.30.

FÆRDSELSUHELD To biler stødte sammen på Helsingørmotorvejen tirsdag 11. februar kl. 13.59 i sydgående retning nær frakørsel 12 i Hørsholm. En bil ført af en 46-årig mand fra Kokkedal begyndte at aqua­plane på grund af våde vejbaner efter regnbyger. Bilen drejede rundt og kørte ind i siden på en bil ført af en 55-årig kvinde fra Hillerød. Uheldet medførte umiddelbart ingen personskade, men den ene vejbane var kortvarigt lukket, imens der blev ryddet op på stedet.

INDBRUD i villa på Grønnevang i Hørsholm fra mandag 10. februar kl. 20 til tirsdag 11. februar kl. 17. Vindue opbrudt til soveværelse. Ikke overblik over stjålne effekter ved anmeldelsen.

INDBRUD Ingen kom ind i huset, og intet blev stjålet i forbindelse med et indbrudsforsøg på Nedenomsvej i Hørsholm. Det fandt sted mellem tirsdag 4. februar kl. 22 og onsdag 5. februar kl. 7.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

arrow Mand stak kvinde en lussing: Sur over hendes kørsel
10. februar 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 11:01