6. juni 2020
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Færdselsuheld og tyverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Færdselsuheld og tyverier

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge.

Ugebladet Hørsholm - 20. maj 2020 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FÆRDSELSUHELD To biler påkørte hinanden tirsdag 19. maj kl. 6.55 på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Hørsholm C. Der skete umiddelbart ikke nogen større personskade, men to ambulancer blev alligevel tilkaldt for at tjekke parterne. I en kortere periode var der trafikale problemer med lang kø på motorvejen, mens der blev ryddet op. Ved redaktionens deadline var der ikke yderligere oplysninger om de to parter i sammenstødet.

arrow Læs også: Pas på derude: To sekunder mere skal give færre cyklistulykker

BUTIKSTYVERI I Føtex på Egevangen blev en 27-årig udenlandsk mand mandag 18. maj klokken 14.51 standset, da han havde stjålet laks fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for forholdet.

INDBRUD i en villa på Helgasvej i Hørsholm, begået mandag 18. maj mellem kl. 22.00 og 23.30. En dør opbrudt. Tyvekoster ikke opgjort ved anmeldelsen.

FÆRDSELSUHELD En 28-årig mand fra Snekkersten var søndag 17. maj kl. 16.34 skyld i et færdselsuheld på Rungsted Strandvej, hvor han ifølge politiet var uopmærksom under kørslen, så vognen drejede over i den modsatte kørebane og kørte direkte ind i en modkørende bil, der blev ført af en 50-årig kvinde fra Humlebæk. Umiddelbart skete der ingen personskade ved sammenstødet, men derimod en del materiel skade. Den 28-årige bilist blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser om ikke at have udvist agtpågivenhed.

HASHFUND En 32-årig mand fra Nivå blev natten til mandag 18. maj kl. 01.25 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. En patrulje kontaktede ham og to andre mænd, som befandt sig ved Islandshøjparken. Her blev de alle tre visiteret og hashfundet gjort hos den 32-årige mand.

INDBRUD En rude i en terrassedør blev taget ud af ukendte gerningsmænd ved et natlig indbrud i en villa på Henrikshave i Vedbæk, begået søndag 17. maj kl. 01.56. Ikke overblik over stjålne effekter ved anmeldelsen.

TYVERI Torsdag 14. maj kl. 9.34 anmeldte en 32-årig kvinde, at hendes barnevogn af mærket Emmaljunga var blevet stjålet fra en aflåst opgang i Kokkedal. Barnevognstyveriet er ifølge politiets døgnrapport sket fra onsdag 13. maj om eftermiddagen til torsdag morgen.

CYKELTYVE Ifølge en anmeldelse, som indløb tirsdag 12. maj klokken 21.56, havde to unge mænd iført sorte og hvide jakker kastet et ukendt antal cykler ind i en hvid transporter på Møllevænget, hvorefter de havde forladt stedet. Herefter var de kørt mod Netto ved Hovedgaden, hvor de parkerede køretøjet og forsvandt til fods i retning mod gågaden. En patrulje kørte til stedet og runderede efter bilen og de to personer, som dog ikke længere var at finde i området.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Cyklist kørt ned i højresvingsulykke
25. maj 2020 kl. 09:48 Opdateret: kl. 10:15
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?