21. september 2020
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
gallery icon

Se billedserie

Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Coronavirus presser kriminaliteten i bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Coronavirus presser kriminaliteten i bund

Helt usædvanligt er Nordsjællands Politis døgnrapport skrumpet ind under coronakrisen - og der er kun anmeldt et indbrud i den forgangne uge i Hørsholm, som endda er begået før de første uger af marts og den store nedlukning

Ugebladet Hørsholm - 24. marts 2020 kl. 16:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HÆRVÆRK-OG-TYVERIFORSØG Røde Kors' varebil blev natten til mandag 23. marts udsat for hærværk og forsøg på tyveri af diesel, da en ukendt gerningsmand borede fire til fem huller i varebilens tank.
Aktivitetsleder Leif B. Johansen opdagede mandag morgen, at der var løbet dieselolie ud på parkeringsplads ved Røde Kors-butikken i Hørsholm. De kørte bilen over på Shell-tanken, hvor der løb mere brændstof og de opdagede de borede huller.
Sagen er anmeldt til Nordsjællands Politi, oplyser Leif B. Johansen, der ikke er tvivl om, at der var tale om tyveri. På forretningens videoovervågning kan man kl. 02.52 se en skikkelse går hen mod bilen, og kl. 03.01 går personen tilbage igen.


Diesel fra Røde Kors' varebil var løbet ud på p-pladsen efter der var boret huller i tanken. Foto: Leif B. Johansen

MISTÆNKELIGT To mænd vakte tirsdag 17. marts ved 17-tiden mistanke, da de stod i en have på Kildevej. De blev opdaget af en beboer på vejen, som råbte dem an og spurgte, hvad de lavede i haven. De to mænd oplyste, at de kom fra et pakkefirma, men da de blev bedt om at vise legitimation, skyndte de sig at køre fra stedet. Mændene bliver beskrevet som omkring 30 år og østeuropæiske af udseende. De kørte fra stedet i en grå Peugeot 206.

INDBRUD En pelsfrakke er blevet stjålet fra en villa på Bukkeballevej, Rungsted Kyst, ved et indbrud, der er begået fra mandag 2. marts kl. 10 til lørdag 14. marts kl. 20.59, hvor et soveværelsesvindue var brudt op. Indbruddet først anmeldt 23. marts.

Kilde: Nordsjællands Politi

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?