16. april 2021
Nicklas Bendtner har solgt sin penthouse-lejlighed på H.C. Andersens Boulevard med en fortjeneste på over 10 millioner og overtager ny stråtækt landidyl i Hørsholm.
gallery icon

Se billedserie

Nicklas Bendtner har solgt sin penthouse-lejlighed på H.C. Andersens Boulevard med en fortjeneste på over 10 millioner og overtager ny stråtækt landidyl i Hørsholm.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Bendtner køber kæmpevilla i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Bendtner køber kæmpevilla i Hørsholm

Den tidligere landsholdsspiller overtager stråtækt idyl i landlige omgivelser for 12,9 millioner

Opdateret 04. august 2020 kl. 11:49
Ugebladet Hørsholm - 31. juli 2020 kl. 05:54

De fleste forbinder nok fodboldspilleren Nicklas Bendtner mere med hurtige biler, natteliv og luksuslejlighed midt i København end en stråtækt landlig idyl med perlegrus i indkørslen og hvor fuglene synger fra morgen til aften.

arrow Læs også: Se listen: De har solgt deres bolig

Men sidstnævnte ser nu ud til at være fremtiden for den 32-årige angriber. For han har købt en over 400 m² stor villa fra 1930'erne på Kirsebærvej ved Høsterkøb i Hørsholm.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det er ikke kun indenfor i den stråtækte ejendom, at Bendtner har god plads at boltre sig på - foruden husets ni værelser hører der nemlig 2,2 hektar jord med til ejendommen.

Millionrabat

Boliga.dk oplyser videre, at handlen bekræftes af ejendomsmægleren Home Charlottenlund, der har stået for salget, men de ønsker dog ikke at kommentere dette yderligere. Ifølge tinglysningen har den tidligere stjernespiller givet 12,9 millioner kroner for hele molevitten.

Oprindelige var ejendommen udbudt til salg for 15 millioner kroner, men det er altså lykkedes Bendtner at få en rabat på et par millioner med i handlen.

Den stråtækte ejendom på 400 m² med en 2,2 hektar stor grund til på Kirsebærvej i Hørsholm har den tidligere landsholdsspiller erhvervet sig for 12,9 millioner kroner, oplyser boligsitet Boliga.dk. Foto: Morten Timm

Fra lejlighed til hus

Nicklas Bendtner, der for øjeblikket kan opleves på tv sammen med sin bedre halvdel i Dplay-programmet "Bendtner og Philine", har netop solgt sin store lejlighed på H. C. Andersens Boulevard i det indre København med en ganske stor fortjeneste.

Lejligheden, som han selv købte for 13,2 millioner kroner i 2013, kom ifølge Boliga.dk på markedet til 24 millioner kroner - og efter ganske kort tid blev den altså solgt igen.

De 330 penthouse-kvadratmeter, der er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels, indbragte Bendtner 21 millioner kroner - men nu har han altså fået mere bolig og plads både inde og ude for væsentligt mindre i Hørsholm.

Nicklas Bendtner og kæresten Philine kan for øjeblikket opleves på tv i Dplay-programserien "Bendtner og Philine". Foto: Nicolas Tobias Følsgaard, Discovery Networks Danmark

Tæt på træningsbanen

I sin fodboldkarriere har Nicklas Bendtner blandt andet spillet i engelske Arsenal og italienske Juventus samt i FCK-trøjen. I landsholdstrøjen er det foreløbig blevet til 80 kampe og skulle der være bud efter den målfarlige angriber kan han glæde sig over, at der nu 'kun' er 25 kilometer fra Hørsholm-bopæl til landsholdets træningsbaner i Helsingør.

De kan se billeder af Nicklas Bendters nye hjem hos boliga.dk - klik HER

mt

arrow PH Park på pause: Klagesager udsætter salg af 'Strømmen'
05. august 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:29
arrow Nybolig om salgspause i PH Park: En klog beslutning
05. august 2020 kl. 06:30 Opdateret: kl. 08:52
arrow Årets dyreste hushandel: Så meget koster lokal luksusvilla
31. juli 2020 kl. 17:15 Opdateret: kl. 11:57
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?