28. september 2020
Mohammed Naseem fra Pakistan og Tanu Garg fra Indien har arbejdet sammen 12 år i Danmark, inden de åbnede Punjab Village i Pennehave lige før coronanedlukningen. Foto: Morten Timm
Mohammed Naseem fra Pakistan og Tanu Garg fra Indien har arbejdet sammen 12 år i Danmark, inden de åbnede Punjab Village i Pennehave lige før coronanedlukningen. Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Punjab Village glæder sig over lokal støtte under svær start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Punjab Village glæder sig over lokal støtte under svær start

Tanu Garg og Mohammed Naseem står bag Restaurant Punjab Village i Pennehave

Opdateret 11. august 2020 kl. 09:29
Ugebladet Hørsholm - 07. august 2020 kl. 17:30
Af Morten Timm

Først blev deres åbning forsinket i fire måneder under udbedring af en bygningsskade, så holdt de lige åbent en uge, inden coronaen slog til.

arrow Læs også: Yinyang: Kinesisk balance i ny klinik

Det var ikke lige den start, som Tanu Garg og Mohammed Naseem havde forventet, da de i efteråret overtog restaurationslokalerne i Pennehave (ved F24-tanken) og med stor autensitet indrettede Restaurant Punjab Village og gjorde den klar til at tage imod spisende gæster med originale og hjemmelavede indiske/pakistanske retter.

Derfor var det også med ekstra taknemmelighed og glæde over den lokale støtte, de blev mødt med fra folk under den vanskelige begyndelse.

Gode anmeldelser

"Det har virkelig givet os et løft. Heldigvis har vi haft åbent for take-away under corona-nedlukningen, og der har det været en kæmpe hjælp med de mange, der er kommet og har sagt, at de nok skulle støtte os, ligesom de mange gode anmeldelser, vi har fået på Google," fortæller Mohammed Naseem, der er den køkkenansvarlige, og manden bag restaurantens pakistanske og indiske signaturretter fra den nordindiske Punjab-region, herunder den populære butterchicken.
Hans egen anbefaling er 'Lamb Rogen Josh'.

Kunden vælger selv om smagen skal være mild, medium, stærk eller den virkelige stærke kategori 'vindaloo', som giver sved på panden.

Og han er overrasket over, hvor mange der med glæde beder om den ultra stærke variant, som i hvert fald ikke er for de sarte smagsløg.

Mødtes for 12 år siden

Mohammed er oprindelig fra Pakistan og kom til Danmark i 1982. For 12 år siden, da Tanu Garg kom til Danmark fra Indien, søgte hun job på det sted, hvor han arbejdede. De blev rigtig gode venner, og hun fulgte med til Vedbæk Havn, hvor han de sidste otte år har haft Provianten med take-away mad.

Ønsket om at få en rigtig restaurant med plads til spisende gæster hele året rundt - uanset vejret - blev pludselig en mulighed, da han opdagede, at stedet i Pennehave var til salg.

"Vi har lagt væg på original pakistansk og indisk mad af rigtig god kvalitet og samtidig indrettet restauranten med originale ting fra Pakistan og Indien, som vi selv har fået bragt hjem," fortæller Tanu Garg og Mohammed Naseem, der håber på, at vi er over det værste med coronaen, så folk igen har lyst til at tage ud at spise.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?