4. april 2020
Trommen lægger i foråret biograframmer til tre dage med filmklub for Hørsholms børn og unge.
gallery icon

Se billedserie

Trommen lægger i foråret biograframmer til tre dage med filmklub for Hørsholms børn og unge.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Premiere: Trommen klar med ny filmklub for Hørsholms unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Premiere: Trommen klar med ny filmklub for Hørsholms unge

Torsdag 6. februar vises de første to af seks film i foråret for 25 kroner

Ugebladet Hørsholm - 03. februar 2020 kl. 10:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.

Filmklubben har fået navnet Ung i Hørsholms Filmklub og byder sine unge, filmglade medlemmer på to aktuelle film til kun 25 kr. på tre udvalgte datoer i foråret.

De i alt seks film på forårets program er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

arrow Læs også: F.C. København skal hjælpe HUIs børnefodbold
Stærk tradition

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

"I Danmark har vi en stærk tradition for filmklubber, og det er for mig helt oplagt, at vi i lighed med filmklubber for voksne og seniorer også har en filmklub for børn og unge. Det har været uhyre positivt at opleve, hvordan både Trommen og Bøf og Bolle har bakket op om den gode ide. Med de i alt seks forestillinger på programmet, håber vi at samle byens unge til gode, fælles filmoplevelser i trygge og hyggelige rammer," udtaler Maj Allin Thorup (K), kommunalbestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand for Ung i Hørsholm i en pressemeddelelse.

Fremtidens kulturbrugere

"Som udvalgsformand synes jeg især, det er godt, at vi har fokus på børn og unge som fremtidens kulturforbrugere. For mig at se er det oplagt, at Ung i Hørsholm og Kulturhuset samarbejder omkring film, men måske også om andre kulturoplevelser. Jeg ønsker, vi kommer til at se flere tilbud til børn og unge. Jeg glæder mig meget over, at der samarbejdes på tværs," udtaler Nadja Hageskov (K), formand for Sports-, fritid- og kulturudvalget videre i pressemeddelelsen.

"Vi har i Kulturhus Trommen fokus på at skabe en profil, der i højere grad inkluderer børn og unge. Jeg er så glad for, at vi indgår i dette fantastiske samarbejde med 'Ung I Hørsholm' og 'Bøf og Bolle' om en børne- og ungdomsfilmklub, hvor vi sammen skaber flere kulturoplevelser for børn og unge i kommunen," supplerer Peter Jønsson, leder af Kulturhus Trommen.

jesl