31. marts 2020
Distriktschef Amy Jensen og assisterende butikschef Benedikte Grøtli er klar til at tage imod gæste fra torsdag 30. januar kl. 9.
gallery icon

Se billedserie

Distriktschef Amy Jensen og assisterende butikschef Benedikte Grøtli er klar til at tage imod gæste fra torsdag 30. januar kl. 9.
Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt kaffested i Midtpunkt klar til kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt kaffested i Midtpunkt klar til kunderne

Kaffebaren Espresso House åbner torsdag 30. januar i Fætter BR's tidligere butik i Hørsholm Midtpunkt

Ugebladet Hørsholm - 27. januar 2020 kl. 18:30
Af Fred Jacobsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag 30. januar er dagen, hvor Espresso House åbner sin nye kaffebar i Hørsholm Midtpunkt.

Håndværkerne har i længere tid været i gang med at omdanne den tidligere Fætter BR legetøjsbutik i indkøbscentret til en kaffebar med plads til ca. 100 gæster. Det er kæden Espresso House, der kl. 9 hæver gitteret for kunderne.

arrow Læs også: Parfume-gazellen er tilbage
Ikke kaffe det hele

Baren i Hørsholm Midtpunkt er kædens kaffebar nr. 53, men kun den tredje i Nordsjælland, hvor kæden er repræsenteret i henholdsvis Hillerød og Lyngby.

Det er dog ikke kaffe det hele, forklarer distriktschef Amy Jensen, der selv har en fortid i Lagkagehuset og var butikschef, da forretningen åbnede på Syrenvej i juli 2017.

"Vi vil først og fremmest give oplevelser, så der er lidt af hvert til alle med kaffe, sandwiches, kager til alle aldre," siger Amy Jensen, der ikke er bekymret for, at Hørsholm er en kommune med mange ældre indbyggere - og derfor naturligt også en del ældre kunder i centret.

Ældre kommer igen

"Vi har erfaring for, at netop ældre kommer igen," tilføjer Amy Jensen, der lige som med assisterende butikschef Benedikte Grøtli også mener at kunne tiltrække mødregrupper, børn og studerende.

Benedikte bliver en af de ansigter, kunderne kan møde i kaffebaren fra torsdag, mens Amy Jensen som distriktschef ikke vil få sin daglige gang i kaffebaren.

Espresso House kommer oprindeligt fra Sverige og er med 400 kaffebarer i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark nordens største kæde af den art.

arrow Konkurrence: Vind billetter til Mamma Mia og 'Vinter i Tivoli'
29. januar 2020 kl. 14:15 Opdateret: kl. 16:41
arrow SE BILLEDERNE: Danmarks mindste værtshus lukker
27. januar 2020 kl. 10:30 Opdateret: kl. 10:44