18. april 2021
Louise Hartmann og Mira Trolle, ejere af Nybolig i Hørsholm, står for salget af EcoVillage-boligerne i PH Park. Pressefoto
Louise Hartmann og Mira Trolle, ejere af Nybolig i Hørsholm, står for salget af EcoVillage-boligerne i PH Park. Pressefoto
Foto: Kennet Islandi Havgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nybolig om salgspause i PH Park: En klog beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybolig om salgspause i PH Park: En klog beslutning

Ejendomsmægler Louise Hartmann er ikke bekymret for projektet i PH Park

Opdateret 05. august 2020 kl. 08:52
Ugebladet Hørsholm - 05. august 2020 kl. 06:30
Af Morten Timm

"Når vi ikke kan tilbyde en indflytningsdato - og når vi ikke ved om det er om to eller tre år - så er det klogest at udskyde salget af boligerne i EcoVillage".

arrow Læs også: Nævn afviser klage: Nu er der grønt lys til PH Park

Sådan lyder det fra ejendomsmælger Louise Hartmann, indehaver af Nybolig i Hørsholm, som står for salget af boligerne i det nye PH Park-projekt.

"Det er også svært at sælge et produkt som dette uden et reel tidspunkt for overtagelsen. I forvejen er der tale om en lang overtagelsesperiode," tilføjer Louise Hartmann overfor Ugebladet.

Med stor ærgrelse

Midt i juli sendte hun en mail ud til de personer, der enten har reserveret en bolig eller som er interesseret i at høre nyt om projektet.

"Kære Bofælle... det er med stor ærgrelse og beklagelse vi må meddele, at vi er nødsaget til at pause salget EcoVillage projektet 'Strømmen i Hørsholm'," indleder ejendomsmægleren sin mail.

Som det fremgår andetsteds på siden er det EcoVillage-selskabet, der har besluttet at trække i håndbremsen og indstille salget på grund af den klage over lokalplanen, som er indgivet til Planklagenævnet.

Dermed lægger EcoVillage sig op af den anden PH Park-projektejer, Calum A/S. Før sommeren meddelte de, at de ville afvente en afgørelse på klagen, før de ville gå videre med byggeriet.

Bekymrer ikke Nybolig

Det er dog ikke en situation, der gør Louise Hartmann fra Nybolig usikker på det videre forløb.

"Nej, jeg er ikke bekymret for EcoVillage og PH Park. Tanken om et bofællesskab er kommet for at blive, og vi har oplevet en rigtig fin interesse for projektet. Men det her mikroliving er også noget, som folk lige skal vænne sig til. Især dem der sidder i en stor bolig med mange kvadratmeter. Der er det en stor forandring og omvæltning," siger Louise Hartmann.

Trods salgspausen er det fortsat muligt - helt kvit og frit uden bindinger - at reservere en bolig i EvoVillage.

Ifølge Louise Hartmann har de hos Nybolig foreløbig reservationer på 20 procent af boligerne i EcoVillage.

arrow Sampension investerer trecifret millionbeløb i PH Park
08. september 2020 kl. 08:32 Opdateret: kl. 08:43
arrow PH Park på pause: Klagesager udsætter salg af 'Strømmen'
05. august 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:29
arrow Byudvikling: Kæmpe forskel på nabokommunerne
16. juni 2020 kl. 12:15 Opdateret: kl. 11:25
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?