11. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny trælast i Kokkedal blev savet i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny trælast i Kokkedal blev savet i gang

STARK Hørsholm åbnede tirsdag morgen med 5.500 kvadratmeter og dobbelt op på antal medarbejdere

Ugebladet Hørsholm - 04. februar 2020 kl. 17:00
Af Fred Jacobsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev her til morgen for en gangs skyld ikke klippet en rød snor for at markere en åbning.
Der blev savet et brædt igennem - og så var STARK' Hørsholms nye forretning i Kokkedal Industripark sådan helt officielt åbnet.

arrow Læs også: DEBAT: Industripark - et selvmodsigende navn
I rivende udvikling

Den del stod trælastdirektør Jonathan Bisgaard for sammen med Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen, der efter savearbejdet bød den 5.500 kvadratmeter store forretning velkommen.

"I kender jo kommunen godt fra jeres mange år i Nivå, men her i Kokkedal får I bedre faciliteter og mere plads. Og I kommer til et område i rivende udvikling. Og der kommer flere projekter til her i Kokkedal," lød det fra Thomas Lykke Pedersen, der også glædede sig over nye arbejdspladser i kommunen.

"I dobler op på medarbejderne i forhold til det tidligere, det er godt for kommunen," sagde borgmesteren.

Godt med konkurrence

Der bliver ifølge trælastdirektør Jonathan Bisgaard 25 medarbejdere i den nye forretning, der allerede åbnede kl. 5.30 tirsdag morgen og fik pænt besøg af både håndværkere og private, der gik efter de gode åbningstilbud. I Nivå var der 9-10 ansatte.

Selv om direktøren er bevidst om, at forretningen kommer til at ligge ti skarp konkurrence med en anden lignende forretning i gåafstand, anser han denne sunde konkurrence som er en fordel - ikke mindst for kunderne.

"Det bliver jo nemt for kunderne at få det, de går efter, når to stå store forretninger ligger så tæt," siger Jonathan Bisgaard med henvisning til Fog's trælast og byggecenter, der ligger i gåafstand lige på den anden side af kommunegrænsen mellem Fredensborg og Hørsholm.

Genbrug af træ

Brædtet, direktøren og borgmesteren savede i under åbningen, var efter sigende genbrugstræ, der i øvrigt er noget nyt, STARK Hørsholm vil beskæftige sig med.

Aktiviteten går ud på at indsamle træ, der er blevet brugt til afstivning eller forskalling rundt omkring, sortere og bearbejde det og sende det i cirkulation igen.

Borede 18.000 huller

I øvrigt kunne Brian Schou, udvikleren bag området, hvor STARK Hørsholm nu er placeret i Kokkedal Industripark, oplyse, at forretningens facade lavet af 15,9 kilometer trælister, der holdes sammen af beslag, der er boret 18.000 huller til.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?