25. oktober 2020
Andreas Langvad spillede til sæsonens første Krash-koncert. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Andreas Langvad spillede til sæsonens første Krash-koncert. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Krash-sæson er skudt i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Krash-sæson er skudt i gang
Ugebladet Hørsholm - 20. februar 2020 kl. 17:15

Musik Så er vi i gang. To solister, tre bands og en velbesøgt Lilletrommen tog for kort tid siden hul på forårets række af Krash-koncerter i Kulturhus Trommen.

arrow Læs også: Mozarts hæsblæsende 'Don Juan' på dansk

På plakaten stod Andreas Langvad, Peter Kvist fra Hørsholm Musikskole og de tre Aurehøj-bands Public Playground, Wrong Exit og Velvet Sound. Sidstnævnte besøgte også Krash i efteråret.

Aurehøj Gymnasium holdt fest samme aften, hvilket betød, at de tre bands lokkede mange Aurehøj-elever til opvarmning i Kulturhus Trommen.

Gang i karrieren
Andreas Langvad har fået godt gang i sin professionelle karriere og er det hidtil største navn på Krash-scenen. Han har udgivet flere singler og er sammen med sit band inviteret til at være opvarmning for Carpark North på Frederikssund Festival til sommer.

Flere lærere fra områdets gymnasier og Hørsholm Musikskoles leder Oluf Hildebrandt-Nielsen var nysgerrige og kiggede ind til Krash, der er skabt for at fremme ung musik og få flere unge til at bruge kulturhuset i Hørsholm.

Med Krash giver Kulturhus Trommen nye bands en platform, hvor de kan præsentere deres musik og talent for et nyt publikum. For de unge bands er Krash også en lejlighed til at netværke med andre musikere og etablere nye samarbejder og konstellationer.

Næste koncert
Næste Krash 28. februar er fuldt booket med unge bands, mens der er stadig plads på plakaten 20. marts. Interesserede bands kan henvende sig til Karin Karlsen i Kulturhus Trommen på telefon 2034 6288.

Forårets Krash slutter med en stor koncert i april/maj med adskillige bands på scenen i Stortrommen, hvor publikum kan stemme på deres yndlingsbands.

De tre bands med flest stemmer får spilletid på scenen på Kulturdagen på Ridebanen lørdag 5. september 2020.

arrow Gasolin og New Orleans fusionerer i Trommen
21. februar 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 16:06
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?