26. januar 2021
Dreamers' Circus er igen på programmet i Hørsholm Musikforening med en julekoncert. Pressefoto
Dreamers' Circus er igen på programmet i Hørsholm Musikforening med en julekoncert. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikforening klar med nye talenter og populært genhør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforening klar med nye talenter og populært genhør

Ny sæson byder på en afvekslende koncertrække med første koncert i Trommen 15. september

Ugebladet Hørsholm - 09. august 2020 kl. 07:00

Hørsholm Musikforening byder velkommen til sæsonen 2020-21 med en afvekslende koncertrække i Trommen og Hørsholm Kirke.

arrow Læs også: Jazzdiva og big band kommer til Trommen

Sæsonen åbner i Trommen 15. september med Helene Blum/Harald Haugaard Band, der giver deres bud på den danske sangskat og folkemusiktradition anno 2020.

Barokke mestre

Derefter følger et genhør med barokmestrene fra Concerto Copenhagen, der kommer til Hørsholm Kirke i septet-besætning og med to mesterværker i genren af Beethoven og Berwald.

Den unge danske pianist Gustav Piekut, som er vinder af årets DR P2-talentpris, giver i november en soloklaveraften i Trommen med værker af Janácek, Skrjabin og Schubert.

Dreamers' Circus var et hit, da de gæstede Musikforeningen for et par år siden, og foreningenhar nu hentet trioen tilbage til Trommen med deres traditionelle julekoncert 'Xmas med gæster'.

Oslo Strygekvartet har gæstet Hørsholm Musikforening adskillige gange, og i januar kommer de igen, denne gang i selskab med tenoren Matthias Hedegaard. Sammen opfører de Schuberts mesterværk 'Winterreise' i et arrangement for sang og strygere.

25 års jubilæumssæson

Det franske ensemble Fauré Piano Quartet er i gang med deres 25-års jubilæumssæson, og i den anledning giver de en ønskekoncert, hvor publikum på forhånd kan vælge mellem de skønneste værker skrevet for denne besætning.

Nightingale String Quartet har for længst etableret sig herhjemme, og ved en koncert i Hørsholm Kirke i marts kan man høre kvartetter af bl.a. Langgaard og Schumann.

Sæsonen sluttes af med firehændigt klaverspil, når Den Danske Klaverduo - Rikke Sandberg og Tanja Zapolsky - indtager Trommen med.

Hent en folder i Trommen

Programmet kan ses på Hørsholm Musikforenings hjemmeside www.hmusik.info, og den trykte sæsonfolder kan hentes i Trommen.

Henvendelse om medlemskab på kontakt@hmusik.info

jesl

arrow Scenen er sat efter corona: Mere nyskabende teater
25. juli 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 10:46
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?