10. juli 2020
I en periode, hvor foreningsaktiviteterne er begrænsede, gør Rungstedspejdernes hytte i stedet gavn for de kommende skolebørn. Pressefoto
I en periode, hvor foreningsaktiviteterne er begrænsede, gør Rungstedspejdernes hytte i stedet gavn for de kommende skolebørn. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommende skolebørn rykker i spejderhytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommende skolebørn rykker i spejderhytte

Rungstedspejderne har udlånt deres hytte til kommende skolebørn fra Børnegården Alsvej

Ugebladet Hørsholm - 26. maj 2020 kl. 15:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
arrow Læs også: DEBAT: Bevar dagplejen i Hørsholm

De kommende skolebørn fra Børnegården Alsvej får nu mulighed for et fantastisk udeliv med hjælp fra Rungstedspejderne, der har udlånt deres hytte til dem.

"Her er der god plads til børnene, som får en hverdag med masser af udeliv og naturoplevelser. Samtidig er de nye rammer med til at give børnene en god og tryg overgangsperiode, indtil de skal starte i skole efter sommerferien," fortæller leder af Børnegården Alsvej Anika Hansen i en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune.

Udskyder overgang

I år har børne- og skoleudvalget besluttet at udskyde den tidlige overgang fra børnehave til skole til 1. august for at have plads og medarbejdere nok i skolerne til genåbningen for eleverne.

Det tidlige SFO-tilbud, som normalt foregår på skolerne, finder i år sted i rammerne af børnehaven indtil 1. august.

"Vi står i en tid, hvor alt er anderledes, end det plejer, og vi hele tiden må tænke i nye løsninger. Derfor er vi også utroligt glade for samarbejdet med Rungstedspejderne, som har slået dørene op for lån af hytten til de kommende skolebørn," udtaler formand for kommunens børne- og skoleudvalg Niels Lundshøj i pressemeddelelsen.

jesl

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?