5. juli 2020
Hørsholm Rådhus er stadig lukket og flertallet af medarbejderne arbejder fortsat hjemmefra, modsat kommunerne i vest for Storebælt, der er genåbnet. Foto: Morten Timm
Hørsholm Rådhus er stadig lukket og flertallet af medarbejderne arbejder fortsat hjemmefra, modsat kommunerne i vest for Storebælt, der er genåbnet. Foto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kollega-savn på rådhuset vokser sig stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kollega-savn på rådhuset vokser sig stort

"Vi venter bare på en udmelding fra statsministeren," siger Hørsholms kommunaldirektør

Ugebladet Hørsholm - 07. juni 2020 kl. 09:00
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Rådhus er på tredje måned stadig mere eller mindre affolket for medarbejdere. Bortset fra de kritiske funktioner arbejder hovedparten af de ansatte fortsat hjemmefra.

arrow Læs også: Genåbning af rådhuset: Nu kan du igen bestille tid hos Borgerservice

Det er helt modsat af hverdagen vest for Storebælt, hvor kommunerne i genåbningens fase 2 fik lov til åbne rådhusene igen.

"Vi er helt klar og har den nødvendige plads til at kunne genåbne i næste uge (udtalt før Grundlovsdag - red.). Vi afventer bare på en udmelding fra statsministeren," siger kommunaldirektør Pernille Halberg Salamon til Ugebladet.

Savner kollegaer

Knap 70 procent af rådhusets medarbejdere arbejder stadig hjemmefra, men ifølge kommunaldirektøren er meldingerne, at de mange gerne vil tilbage på rådhuset.

"Det vi hører i en særlig følgegruppe og i vores samarbejdsudvalg er, at medarbejderne savner deres kollegaer og fællesskabet og derfor glæder sig til at kunne vende tilbage igen," siger Pernille Halberg Salamon.

Baggrunden for fortsat at holde kommunernes rådhuse øst for storebælt lukket er den øgede covid-19 smitte modsat i det vestlige del af landet.

arrow 37 databrud på et år: Nu skal der strammes op i Hørsholm
13. juni 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:16
arrow Hørsholm ønsker flagdag gennemført
29. april 2020 kl. 15:45 Opdateret: kl. 09:19
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?