14. juli 2020
På Vallerødskolen var alle elever samlet, hvor de sang og fik ros af skoleleder Michael Geilager for deres gode kammeratskab.
gallery icon

Se billedserie

På Vallerødskolen var alle elever samlet, hvor de sang og fik ros af skoleleder Michael Geilager for deres gode kammeratskab.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholms skoler fejrede førstepladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholms skoler fejrede førstepladser

Hørsholms elever topper landets lister, både når det kommer til trivsel og karakterer. Det markerede kommunens fire folkeskoler i fredags

Ugebladet Hørsholm - 22. januar 2020 kl. 10:22
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det kommer til trivsel i folkeskolen og karakterer ved afgangseksamen, så står der Hørsholm-elever på en sikker førsteplads i begge kategorier.

Det blev slået fast, da både trivelsmålinger og karaktergennemsnit fra landets 98 kommuner blev offentliggjort i december.

Fredag fejrede Hørsholms fire kommuneskoler hver især de flotte resultater med eleverne. På Vallerødskolen blev alle elever samlet til fælles hyldest, hvor skoleleder Michael Geilager roste dem for både at være gode kammerater overfor hinanden og dygtige elever i den faglige undervisning.

arrow Læs også: Se listen: De har solgt deres bolig
Slagkraftig sang

Dernæst blev der sunget fællessang i salen - og det var deres slagkraftige 'Vallerødskoleskolen', hvor der blev skrålet igennem på iørefaldende omkvæd:

"Vi er vallerødder med spændene fag.
Vi arbejder sammen hver eneste dag.
Tæt på skoven, stranden og Kokkedal Slot.
På Vallerødskolen, der har vi det godt."

I dagens anledning var der indkøbt flødeboller til alle elever og lærere.

Stolt formand

Det er Børne- og Undervisningsministeriet, der på baggrund af de enkelte skolers trivselsmålinger, rangerer alle landets skoler, og det er andet år i træk, at Hørsholms skoler indtager førstepladsen.

På karakterskalaen har de lokale elever i mange år ligget højt, men med et gennemsnit på 8,6 ved afgangseksamen i sommer strøg Hørsholm helt til tops.

"Jeg er utrolig glad for, at vi har rigtig mange elever, der trives i vores skoler, og jeg er meget stolt over det vanvittigt flotte resultat, eleverne har opnået i deres afgangsprøver. Det viser, at vi har nogle fantastiske skoler i kommunen, som formår at skabe et skolemiljø med et højt fagligt niveau, der samtidig er rart og trygt at være i," udtalte Niels Lundshøj (S), formand for Børne- og Skoleudvalget, da resultaterne blev lagt frem i slutningen af 2019.

arrow Plantorama indtager Hørsholm: Her bygger de nyt plantecenter
18. januar 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 17:41
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?