10. maj 2021
Janne Vestergaard, Hørsholm, har fotograferet og skrevet teksterne til den nye Bornholm-bog. Hun står ligeledes bag Instagramprofil "BornholmBornholmBornholm". Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Janne Vestergaard, Hørsholm, har fotograferet og skrevet teksterne til den nye Bornholm-bog. Hun står ligeledes bag Instagramprofil "BornholmBornholmBornholm". Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholmkvinde udgiver bog om Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholmkvinde udgiver bog om Bornholm

Ny stor bog om Bornholm er lavet af Janne Vestergaard

Opdateret 04. juni 2020 kl. 01:27
Ugebladet Hørsholm - 04. december 2019 kl. 07:00

"BornholmBornholmBornholm - Kysten rundt" - sådan hedder den nye bog om Bornholm, der udkom 30. november.

Bag borgen står BornholmBornholmBornholm i fællesskab med flyselskabet DAT.

Bogen er fyldt med billeder fra solskinsøen og bevæger sig kysten rundt med små beskrivelser af mere eller mindre kendte steder.

Initiativtager til bogen er Janne Vestergaard, der også har fotograferet og skrevet teksterne til bogen. Janne står ligeledes bag den store Instagramprofil, BornholmBornholmBornholm, som har knap 35.000 følgere.

BornholmBornholmBornholm er dermed den absolut største Instagram om Bornholm og har hvert år mere end fem millioner visninger på Instagram.

Bogen er udgivet i samarbejde med flyselskabet DAT, der har støttet bogen økonomisk. Bogen er på 300 sider og viser i mere end 200 billeder, udvalgte steder langs kysten, primært natursteder, men selvfølgelig også skønne bornholmske byer.

De store kendte attraktioner er med, men også de mindre og knap så kendte.

Bogen kan bruges som inspiration til at besøge nogle af de mange skønne steder, der er på Bornholm uanset om man er i bil, bus eller på cykel- eller vandretur.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?