5. august 2020
Marianne Tønnesen og Lisbeth Godske arbejdede sammen for ni år siden og igen sidste år. Nu har de to Hørsholm-tøser, som de kalder, gået sammen og åbnet salonen GT Hair på Usserød Kongevej.
gallery icon

Se billedserie

Marianne Tønnesen og Lisbeth Godske arbejdede sammen for ni år siden og igen sidste år. Nu har de to Hørsholm-tøser, som de kalder, gået sammen og åbnet salonen GT Hair på Usserød Kongevej.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisør-åbning: Hos GT Hair serverer de gin tonic om fredagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør-åbning: Hos GT Hair serverer de gin tonic om fredagen

Lisbeth Godske og Marianne Tønnesen er begge vendt hjem til Hørsholm og har sammen åbnet ny frisørsalon, hvor fredagen lige får et pift

Opdateret 14. januar 2020 kl. 12:28
Ugebladet Hørsholm - 10. januar 2020 kl. 17:00
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredagen skal være ekstra festlig for kunderne i den nyåbnede GT Hair på Usserød Kongevej 10A.

Det mener de to Hørsholm-frisører Lisbeth Godske og Marianne Tønnesen, der har valgt at efterleve salonens navn og byde deres kunder på en frisk gin tonic (i daglig tale gt) eller et glas hvidvin, mens frisuren ordnes.

Idéen kom straks, da de have sat deres efternavnes initialer sammen og besluttet, at det skulle deres nye fælles forretning hedde.

"For at give fredagen et lidt ekstra pift," fortæller de, men skynder sig at understrege, at det kun er et tilbud salonens kunder.

arrow Læs også: Foredrag om detox: De 5 bedste ting til at optimere dit helbred
Hjem til Hørsholm

Efter at have været væk fra Hørsholm - Marianne Tønnesen de sidste 10 år, hvor hun haft salon i Lyngby - besluttede de to tidligere frisørkollegaer sig at vende tilbage til byen, hvor begge er opvokset og hvor Marianne stadig bor.

"Nu skal vi prøve det. Nu gør vi det," fortæller Lisbeth Godske, der har været selvstændig frisør i 14 år, herunder hos Klippekompagniet, og det sidste år i Lyngby hos Marianne, hvor de fik lagt planer for et fælles sted.

På tre hektiske uger henover jul og nytår har de fået istandsat og indrettet salonen i en lidt New Yorker-stil i den tidligere 'Englestof', så de den første mandag i det nye år kunne sige velkommen til gamle og nye kunder.

"Vi er begge rigtig glade for at være tilbage i Hørsholm," lyder det i kor.

På sigt planlægger de at indrette forretningens 1. sal, så en kosmetolog kan leje sig ind.

arrow Chloé og Thomas starter yoga-hold for unge
11. januar 2020 kl. 06:30 Opdateret: kl. 11:46
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?