24. juni 2021
LA Hørsholms nye bestyrelse er fra venstre Ronnie Joensen, den nyvalgte formand Jes Weinreich Holm, kommunalbestyrelsesmedlem Jakob Nybo og Niels Anker Hansen. Foto: Privat
LA Hørsholms nye bestyrelse er fra venstre Ronnie Joensen, den nyvalgte formand Jes Weinreich Holm, kommunalbestyrelsesmedlem Jakob Nybo og Niels Anker Hansen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formandsskifte i LA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formandsskifte i LA

Jes Weinreich Holm blev i aftes valgt til ny formand for Liberal Alliances partiforening i Hørsholm

Ugebladet Hørsholm - 02. juli 2020 kl. 10:45

Liberal Alliance (LA) Hørsholm har valgt ny formand for den lokale partiforening i Hørsholm.

arrow Læs også: Se tallene: Så overbevisende vandt Ann over Anne

På foreningens generalforsamling var det Jes Weinreich Holm, der blev valgt til at stå i spidsen for partiet.

"Jes har været et aktivt og bidragende medlem i Liberal Alliance Hørsholm i mange år, og jeg mener, at han har sunde liberale værdier, er en samlende person med store organisatoriske kvaliteter, hvorfor han er den helt rette til at føre Liberal Alliance Hørsholm til næste kommunalvalg," siger partiets kommunalbestyrelsesmedlem i Hørsholm, Jakob Nybo.

Ved det seneste kommunalvalg i 2017 fik Liberal Alliance 956 stemmer, som så rigeligt rakte til det mandat, Nybo sidder på.

Og han mener, at det bliver en af den ny formands mest presserende opgave at få sat et godt hold for LA til kommunalvalget, der finder sted i novemder næste år.

Jes Weinreich Holm er uddannet og arbejder som ingeniør. Han er bornholmer, hvilket man efter sigende stadig kan høre, når han taler.

Den ny formand er gift med Henriette, de har to voksne børn, og i fritiden dyrker han karate og rejser gerne.

Den øvrige bestyrelse i LA's lokale partiforening består efter generalforsamlingen af Niels Anker Hansen, Ronni Joensen samt Jakob Nybo og med Anne Bak og Finn Gyntelberg som suppleanter.

Jes Weinreich Holm afløser Merete Gram på formandsposten.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?