1. oktober 2020
Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich, begge medlemmer af kommunalbestyrelsen, vil være borgmester i Hørsholm.  Foto: Allan Nørregaard
Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich, begge medlemmer af kommunalbestyrelsen, vil være borgmester i Hørsholm. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Før kandidatvalg i Venstre: Håber på et robust mandat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før kandidatvalg i Venstre: Håber på et robust mandat

Venstre i Hørsholm afgør torsdag, hvem der skal være partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget 2021

Ugebladet Hørsholm - 09. juni 2020 kl. 06:00
Af Fred Jacobsen

Torsdag 11. juni finder Venstre i Hørsholm ud af, hvem partiet vil sende ind i kampen for at fravriste konservative Mortgen Slotved borgmesterkæden fra og med 2022, efter kommunalvalget i november 2021.

arrow Læs også: Interview: Venstre og Konservative stemmer sammen ni ud af ti gange. Det er da godt gået

Om det bliver 'nye', 46-årige Ann Lindhardt, eller 'gamle', 59-årige Anne Ehrrenreich, bliver afgjort, når Venstre-medlemmerne mødes på Selmersbo.

Partiformand Stig Brammer tager ikke stilling til, hvem det er bedst at sende ind i den kamp, bare det bliver på det, han kalder et robust mandat.

De passer godt sammen
Partiformand Stig Brammer (V) om borgmesterkandidat-kandidaterne

"Det er det, når valghandlingen går, som den skal, når der er markant forskel på, hvor mange stemmer kandidaterne får hver især - og når mange medlemmer vælger at afgive deres stemme," siger Stig Brammer til Ugebladet.

Imponerende samarbejde

Formanden er dog heller ikke specielt bekymret, hvis resultatet skulle blive en formand med et snævert flertal i ryggen.

"Ann og Anne har hver deres styrker, og jeg synes faktisk, at de supplerer hinanden godt. Jegh er imponeret over deres samarbejde. De passer godt sammen," lyder det fra Stig Brammer, der mener, at Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich også efter afgørelsen vil udgøre "et godt team".

Der er ro på i V

Han har oplevet to borgmesterkandidat-kandidater, der har ført en fin intern valgkamp i partiet, som har været med til at cementere den ro, formanden mener, der nu er i Venstre i Hørsholm.

"Der har været ballade, men vi har været i stand til at skabe intern ro," understreger Stig Brammer.

Alle kan stemme

Det er Venstres medlemmer i Hørsholm, der har adgang til mødet torsdag - og der er ifølge Stig Brammer også sørget for, at medlemmer, der ikke kan eller ønsker at komme på Selmersbo, kan afgive deres stemme.

arrow Ham her vil de hellere have i Folketinget
10. juli 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 09:09
arrow Se tallene: Så overbevisende vandt Ann over Anne
12. juni 2020 kl. 09:15 Opdateret: kl. 11:09
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?