5. december 2020
BMW'en er kørt ad cykelsti og fortov inden om busk- og træplantningen på Alsvej for derefter at have nedlagt beskyttelsesbarrieren.
gallery icon

Se billedserie

BMW'en er kørt ad cykelsti og fortov inden om busk- og træplantningen på Alsvej for derefter at have nedlagt beskyttelsesbarrieren.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik ildebefindende: BMW torpederede træ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik ildebefindende: BMW torpederede træ
Opdateret 24. februar 2020 kl. 14:09
Ugebladet Hørsholm - 23. februar 2020 kl. 12:04
Af Morten Timm

En 68-årig mand fra Hørsholm kørte søndag formiddag galt på Alsvej i Hørsholm, hvor hans BMW ramte ind i et mindre vejtræ.

Ifølge politiets indsatsleder på stedet er der tale om en soloulykke, der skete ulykke 11.12. Den 68-årig bilist kom kørende ad Alsvej i sydlig retning. Kort før krydset ved Nattergalevej og Gyvelvej har han efter alt at dømme fået et ildebefindende.

Bilen er først svinget ind på cykelsti og fortov - inden om den indhegnede busk- og træbeplantning - hvorefter den har ramt beskyttelsesbarrieren og et træ.

Ud over at bilens airbags blev udløst slap den 68-årige fører af bilen uden kvæstelser fra uheldet, men blev i ambulance bragt til hospitalet for tjek.

(Artiklen er opdateret, da vi har fået nye oplysninger om bilistens alder - red.)

arrow Læs også: Motorvejsuheld: Kvinde mistede herredømmet i vådt føre
arrow Hvem har set Malin: Sporløst forsvundet på tredje døgn
21. februar 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 09:32
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?