17. juni 2021
I dag klokken 18 afspærres p-pladsen ved Kammerrådensvej for at gøre klar til to drive-in koncerter fredag. Det er ikke uden problemer, mener Hørsholmborger Preben Carøe.
gallery icon

Se billedserie

I dag klokken 18 afspærres p-pladsen ved Kammerrådensvej for at gøre klar til to drive-in koncerter fredag. Det er ikke uden problemer, mener Hørsholmborger Preben Carøe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: P-plads lukkes i 36 timer - det er ikke gennemtænkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: P-plads lukkes i 36 timer - det er ikke gennemtænkt

Af Preben Carøe, Ringvej 24, Hørsholm:

Opdateret 18. juni 2020 kl. 09:35
Ugebladet Hørsholm - 18. juni 2020 kl. 09:22
Af Morten Timm

Som læsere af Ugebladet måske har bemærket afholdes der ifølge Trommens annonce fredag den 19. juni en drive-in koncerter med Sigurd Barret og Mads Langer: Koncerterne skal afvikles på den store P-plads ved Kammerrådenssvej.
Koncerterne starter kl. 17 og kl. 20

I disse corona-tider et på sin vis prisværdigt initiativ, men også et initiativ med meget store logistiske udfordringer og potentiel kaos i trafikken omkring bymidten. Ifølge en fodnote i annoncen og et diminutivt skilt ved indkørslen til pladsen lukkes den ca. 300 pladser store P-plads fra torsdag 18. juni kl. 18, hele fredag den 19. juni og genåbnes først lørdag 20. juni kl. 06.

Det store, men endnu besvarede spørgsmål, er, hvor de borgere, der har ærinder i bymidten og de medarbejdere der arbejder samme steds, skal parkere deres biler, når den normalt fuldt optagede p-plads afspærres i 36 timer.
Lukningen betyder også, at tilgængeligheden for handicappede reduceres, når de ikke kan parkere på de dertil indrettede pladser.

arrow Læs også: Skilteforvirring: Er stranden fyldt - så tag i skole

Her forsøger vi på den ene side at sparke gang i forretningerne, men på den anden side fratager vi deres kunder muligheden for at parkere og handle - og dem der deltager i koncerten må jo ikke forlade bilerne og ej heller modtage servering. Lyder som et minus på omsætningskontoen for bymidtens forretninger.

Nu ved jeg ikke hvor mange billetter der er solgt, men i og med at man tidligst må ankomme 30 minutter, før koncertstart kan det ikke undgås, at der vil ske ophobning af biler på Rungstedvej, hvor specielt kl. 17 koncerten vil ramle sammen med hjem - og indkøbstrafik fredag eftermiddag for ikke at tale om dem, der kører forgæves for at finde en P-plads.

Hvordan havde man tænkt sig at håndtere det og hvorfor holder man det ikke på Ridebanen i stedet.

Der mangler i den grad synlig info til borgerne og helhedstænkning.


Fredag arrangerer Trommen først koncertarrangement med Sigurd Barrett og om aftenen med Mads Langer.
arrow Dobbelt skiltebommert vækker opsigt
17. juni 2020 kl. 17:00 Opdateret: kl. 16:49
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?