8. juli 2020
De to tøjbutikker Gine og Curvy by Gine i Hørsholm Midtpunkt klarede ikke coronakrisen, men centerejerne fra Dades lover, at der snart åbner to nye forretninger. Foto: Morten Timm
gallery icon

Se billedserie

De to tøjbutikker Gine og Curvy by Gine i Hørsholm Midtpunkt klarede ikke coronakrisen, men centerejerne fra Dades lover, at der snart åbner to nye forretninger. Foto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikker bukkede under for coronaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikker bukkede under for coronaen

Hørsholm Midtpunkt forventer hurtig genudlejning af tomme butikslokaler

Opdateret 25. juni 2020 kl. 12:25
Ugebladet Hørsholm - 25. juni 2020 kl. 10:15
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været en kostbar omgang for butikkerne i Hørsholm Midtpunkt at holde lukket i næsten to måneder under coronakrisen, og for to af centrets butikker har det betydet lukning.

arrow Læs også: Drømmeland flytter til bymidten

Det er henholdsvis Gine og Curvy by Gine, som ikke åbnede igen, fordi selskabet bag gik konkurs under nedlukningen.

De to butikslokaler får imidlertid ikke lov til at stå tomme så længe endnu, lyder det fra kommerciel direktør Jakob Møller i Dades, der ejer Hørsholm Midtpunkt.

"Lige nu arbejdes der på flere løsninger, og vi forventer snart at kunne leje dem. Enten med omflytning af eksisterende butikslejere til de to gode beliggenheder eller udlejet til helt nye butikker," oplyser Jakob Møller uden dog at kunne uddybe, hvilke butikker og hvornår de åbner.

Tomt apotek

Som Ugebladet tidligere har skrevet flytter Hørsholm Apotek ind i Hørsholm Midtpunkt og efterlader dermed et tomt butikslokale ud til springvandet og apotekertorvet. Her kan Dades kommercielle direktør for nuværende heller ikke oplyse, hvad der sker når apoteket er rykket ud.

"Vi kigger på noget midlertidig udlejning, og vi er selvfølgelig meget interesseret i at få det aktiveret," siger han til Ugebladet.

Dades udvidelsesplaner

Dades har tidligere luftet store planer om udvikling af den pågældende bygning (som hører med til Midtpunkt og hvor Ugebladet og Frederiksborg Amts Avis også bor - red.). Det skal at bygge i højden samt bagtil ved taxaholdepladen.

Desuden ser Dades udviklingsmuligheder i byggeri på Midtpunkts parkeringsareal ud mod Usserød Kongevej. Begge steder er der blandt andet tænkt på boliger og muligheden for at indrette nyt rådhus.


Hørsholm Midtpunkt får snart nye facader, og de ledige butikslokaler vil ikke stå tomme længe endnu, oplyser man fra Dades, der ejer Hørsholm Midtpunkt.

"Vi ønsker at optimere ejendommen, og der pågår flere spændende ting, men vi har slet ingen afklaring endnu," bedyrer Jakob Møller overfor Ugebladet.

Ugebladet har netop kunne skrive, at Hørsholm Midtpunkts facader og indgange mod gågaden og Hørsholm Allé får en overhaling.

arrow Midtpunkt får nyt tøj på
12. juni 2020 kl. 15:30 Opdateret: kl. 12:59
arrow Nyt mediehus oven på apoteket
29. maj 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 13:37
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?