25. september 2021
En køber har netop betalt 57,5 millioner for denne nyopførte strandvejsvilla på 482 m² og 160 m² underjordisk garage. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
gallery icon

Se billedserie

En køber har netop betalt 57,5 millioner for denne nyopførte strandvejsvilla på 482 m² og 160 m² underjordisk garage. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets dyreste hushandel: Så meget koster lokal luksusvilla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets dyreste hushandel: Så meget koster lokal luksusvilla

Den 482 m² store ejendom på Vedbæk Strandvej er foreløbig årest dyreste bolig med købspris på 57,5 millioner kroner, oplyser boliga.dk

Opdateret 04. august 2020 kl. 11:57
Ugebladet Hørsholm - 31. juli 2020 kl. 17:15
Af Morten Timm

Nu kan kyststrækningen her nord for København endnu en gang sætte sig på pristronen, når det kommer til bolighandler.

arrow Læs også: Se listen: De har solgt deres bolig

Med en pris på intet mindre end 57.516.000 kroner bliver det 482 m² store og helt nybygget hus på Vedbæk Strandvej 326 foreløbig årets dyreste handel - og en af de absolut største handler indgået på denne side af finanskrisen, hvor bare to - ligeledes Øresunds-villaer - er solgt dyrere.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

I 2016 blev en villa på Taarbæk Strandvej solgt for 65 millioner kroner - mens en villa i Hellerup i 2018 slog sig til årtiets dyreste efter en handel til 70,5 millioner kroner.

B.T. skriver, at den nye ejer af Vedbæk-ejendommen er smykkefirmaet Pandoras administrerende direktør, Alexander Lacik.

Ejendommen er opført i 2019 og ligger på en del af grunden til Rosenlund-palæet, som også er sat til salg til en pris på 75 millioner. Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Næstdyreste hus

Pragtvillaen i Vedbæk lige ud til Øresund er solgt af ejendomsmæglerfirmaet Elbæks - der i deres salgsopstilling beskrev huset som en intelligent liebhaverejendom og desuden knyttede superlativer som perfektion og bæredygtig til adressen.

Udover et boligareal på 480 m² er der en stor kælder med hjemmebiograf, bar, au pair-afdeling, bryggers samt en underjordisk garage på hele 160 m².

Resten af ejendommen tæller blandt andet en hall, pejsestue, køkken og separat anretterkøkken, en forældreafdeling med badeværelse, walk-in og terrasse, og selvfølgelig også en børneafdeling og en kontor-gæstefløj.

Et kæmpe stort køkken med udsigt over Øresund. Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Millionrabat

Huset var udbudt til 65 millioner kroner, hvilket gjorde det til det næstdyreste hus udbudt til salg, og køber har altså forhandlet sig til en rabat på 7,5 mio. kr.

Den nyopførte ejendom fra 2019 ligger på en del af grunden til det imponerende Rosenlund-palæ, der for år tilbage ramte boligmarkedet med en pris på 120 millioner kroner, hvilket er den højeste udbudspris på en dansk villa nogensinde, oplyser Boliga.dk.

Rosenlund-palæet er også til salg for øjeblikket - og udbudt til den nette sum på 75 millioner kroner. Det gør ejendommen til den dyreste villa, du lige nu kan opstøve på det officielle danske boligmarked.

Se flere billeder af det dyre hus HER

Udsigten fra badeværelset er ikke ringere. Foto: Elbæks Ejendomsmægler

arrow PH Park på pause: Klagesager udsætter salg af 'Strømmen'
05. august 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:29
arrow Nybolig om salgspause i PH Park: En klog beslutning
05. august 2020 kl. 06:30 Opdateret: kl. 08:52
arrow Se billederne: Bendtner køber kæmpevilla i Hørsholm
31. juli 2020 kl. 05:54 Opdateret: kl. 11:49
Stemmer du til kommunalvalget i år?