30. marts 2020
Marlene Pedersen fra cityforeningen er på torvet for at se, hvordan der gøres klar til vinteren. Her ses hun sammen med to initiativrige herrer fra Bylivsgruppen - Georg Bentzen (tv) og Jørgen Kold.
gallery icon

Se billedserie

Marlene Pedersen fra cityforeningen er på torvet for at se, hvordan der gøres klar til vinteren. Her ses hun sammen med to initiativrige herrer fra Bylivsgruppen - Georg Bentzen (tv) og Jørgen Kold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterdage med køligt hyggelys i city

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterdage med køligt hyggelys i city
Ugeavisen Næstved - 15. januar 2020 kl. 12:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julemandens hus er væk, og i stedet er de store planteringe, som senest blev brugt i påsken, kørt i stilling på Axeltorv. De er placeret ved siden af en miniskov af juletræer, og beplantningen er i fuld gang.

Jørgen Kold og Georg Bentzen fra Bylivsgruppen er fuld af beundring, og de ser frem til at vintergækker og juleroserne skyder op gennem dækket af træflis.

Georg Bentzen forklarer, at det er KFUM-spejdere fra Rappesten Gruppe i Hyllinge, der har stået for binding af i alt 75 fugleneg. De er frit leveret af gårdejer Gorm Sørensen, og på den måde har spejderne tjent 1.500 kroner på opgaven.

- Vi får lysende istapper og "snowfall" på Hjultorv, ved Vinhuset, på banegårdspladsen samt ved Matas og Dåses Slippe. De kan hægtes på, når julebelysningen tages ned. Det er smart og det overdrages til cityforeningen, så det kan bruges år efter år, siger Jørgen Kold.

Ideen med vinterlys er at skabe stemning i city på de mørke vinterdage. I modsætning til den varme julebelysning bliver den nye belysning mere isblå.

I cityforeningen kan man konstatere, at Næstved er den første by med vinterbelysning.

Marketingkoordinator René Jørgensen minder om, at Bylivsgruppen også var med, da Næstved Cityforening debuterede på landsplan med Halloween-tema.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk