25. marts 2019
Gæsterne kan stige om bord i damplokomotivet med vogne, der kører rundt om det 20 meter høje juletræ. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Gæsterne kan stige om bord i damplokomotivet med vogne, der kører rundt om det 20 meter høje juletræ. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind billetter til Jul i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind billetter til Jul i Tivoli
Ugeavisen Næstved - 16. november 2018 kl. 08:40
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år åbner portene for 25. gang for Jul i Tivoli, der siden starten tilbage i 1994 har haft 19.472.000 gæstebesøg. Det sker 17. november og Havens 175 års jubilæum markeres med masser af julehygge og gode oplevelser.

Nøddeknækker-figurerne, der er tegnet af Dronning Margrethe, møder gæsten ved Hovedindgangen med masser af sne, der skal sikre vinterstemningen. Der bliver premiere på et stemningsfuldt show, der hver dag kan ses projiceret belyst på Koncertsalens ikoniske facade. Med afsæt i bygningens detaljer bruges Koncertsalen som lærred for et show, der tager gæsten med på en rejse i lys og lyd.

- Vi har i år valgt at lade julelyset tale og har store forventninger til hvad gæsterne siger til de mange juletræer med lys fra top til tå men også showet på Koncertsalens rå mure. Man kommer rigtig i julestemning, siger Tivoli pressechef Torben Plank.

I et samarbejde med Ugeavisen byder Tivoli på en konkurrence, hvor en person vinder to billetter til Nøddeknækkeren onsdag 28. november kl. 19 og to personer vinder hver fire entrebilletter og turpas til julesæsonen.

Vinderne får direkte besked via mail eller telefon. For at være med se kuponen på foregående side.

Find Ugeavisen og deltag i konkurrencen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk