4. august 2020
DJ-Støj spiller op til lydløs discodans i forbindelse med familiedagen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag 25. maj.
DJ-Støj spiller op til lydløs discodans i forbindelse med familiedagen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag 25. maj.
Foto: Tomas Bertelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilde heste og varme gryder til børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilde heste og varme gryder til børnene
Ugeavisen Næstved - 22. maj 2019 kl. 15:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn på Næstveds skoler og institutioner får sig en på opleveren, når Børnekulturfestivalen løber af stablen i dagene 20.-25. maj.

Holdet bag Dansk Rakkerpak & Faster Cool glæder sig. De Skøre Strømere har allerede gjort hestene klar til at galopere rundt i "manegen" til åbningsfesten, hvor det er spændende at se, om strømerne formår at holde ro og orden.

Faster Cool har længe nydt at "gå i køkkenet" for at forberede sig på at give de børn, hvis institutioner har tilmeldt dem til arrangementet.

24. maj står Faster Cool og hendes herlige hold af skøre og søde tjenere klar med både opfindsomme forslag og hjælpende hænder. Hele oplevelsen akkompagneres af dejlig akustisk musik, som spreder hygge midt i alle mad-opfinderierne.

Lørdag 25.maj fra kl.10-13 til Børnekulturfestivalens familielørdag på Grønnegades Kaserne byder DJ-Støj - i skikkelse af Niels Peter fra Dansk Rakkerpak - og Dancing Queen alle op til Silent Disco,- altså lydløs danse-fest.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk