4. juli 2020
Anette Døssing og Niels B. Jørgensen styrer slagets gang i motionscentret - og har hele tiden øje for den enkelte motionists formåen og træningsindsats. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Anette Døssing og Niels B. Jørgensen styrer slagets gang i motionscentret - og har hele tiden øje for den enkelte motionists formåen og træningsindsats. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi sælger resultater - ikke kun træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi sælger resultater - ikke kun træning
Ugeavisen Næstved - 27. november 2019 kl. 07:00
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Træningscentret Fit4Livet Bootcamp ser lidt anderledes ud, end hvad man måske forventer. Her i de tidligere festlokaler for en elektrikervirksomhed på Skellet 21 i Næstved er ingen fancy træningsmaskiner linet op men tværtimod noget, der ved første øjekast ligner simple men effektive torturredskaber, der hænger ned langs væggene i det store træningslokale.

Men virkeligheden er en anden, da "torturen" er ganske frivillig for de involverede, der troligt møder op flere gange ugentligt hos Niels B. Jørgensen og Anette Døssing i Næstveds nyeste træningscenter Fit4Livet Bootcamp.

- Der er i træningen fokus på styrke, kondition, balance og koordinering, og altid med hensyntagen til den enkeltes formåen.

Det andet ligeværdige ben i Fit4Livet Bootcamps koncept er ernæringsdelen. Niels B. Jørgensen er selv certificeret personlig træner og kostvejleder, men med på holdet i Fit4Livet Bootcamp er Anette Døssing, der ud over at være sportsmenneske, fitnessinstruktør og personlig træner også har studeret ernæring og sundhed.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen i denne uge 48

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk