25. september 2020
Cathrine Aja Winther elsker at indrette og at snakke med kunder. Hun glæder sig til at vise mulighederne frem - og lade de besøgende prøveligge modellerne. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Cathrine Aja Winther elsker at indrette og at snakke med kunder. Hun glæder sig til at vise mulighederne frem - og lade de besøgende prøveligge modellerne. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vand i sengen skal hitte - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vand i sengen skal hitte - igen
Ugeavisen Næstved - 03. december 2019 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved-firmaet Wa´core vil gerne have lidt bedre fat i det danske marked.

Det går nemlig strygende med salget af vandsenge syd for grænsen til 350 butikker i lande som Tyskland, Østrig, Schweitz og Holland.

Vandsengefabrikant Claus Winther kan dokumentere, at salget i Danmark af deres i alt ca. 10.000 solgte senge blot udgør fire procent af omsætning, altså i omegnen af 400 vandsenge årligt.

- Markedet syd for grænsen er jo stort, men vi vil meget gerne udbrede kendskabet til de yngre generationer herhjemme om vandsengenes gode egenskaber.

Et ungt pust er kommet til virksomheden, da Claus Winther i sommer ansatte en yngre medarbejder, der har fingeren på pulsen og stor lyst til at indrette og præsentere ikke blot vandsengemodeller i hyggelige omgivelser men også forskelligt tilbehør til sengemiljøer.

Cathrine Aja Winther er navnet og hun er nemlig den 33-årige datter af indehaveren og naturligvis opvokset med vandsenge.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk