4. juli 2020
En trio, der skaber den perfekte julestemning, pianist Knud-Erik Thrane, Tina Siel med den fløjlsbløde stemme og forrest Tine Lilholt med sin harpe.
En trio, der skaber den perfekte julestemning, pianist Knud-Erik Thrane, Tina Siel med den fløjlsbløde stemme og forrest Tine Lilholt med sin harpe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unik trio sørger for julestemning i Næstelsø Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unik trio sørger for julestemning i Næstelsø Kirke
Ugeavisen Næstved - 21. november 2019 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den unikke trio Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane leverer deres stemningsfulde og glade julerepertoire onsdag 4. december kl. 19.

Tina Siel er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt band. Hun spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine Lilholt vil ligeledes ved denne koncert spille harpe, som hun nu mestrer og vil akkompagnere på dette svære instrument.

Kvinderne bliver professionelt understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, der med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en hyggelig og stemningsfyldt julekoncert.

Koncerten varer cirka 70 minutter og indeholder både danske, svenske og engelske julesange og salmer.

Trioen har arbejdet sammen i 15 år og har med succes rejst rundt i landet, hvor der alle steder bliver meldt om fulde huse, og gruppen har fået virkelig gode anmeldelser.

Billetter bestilles på tlf. 51823805.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk