19. november 2019
Indehaver NDV Næstved Vinduer & Døre, Lars Kjærsgaard Bendtsen er flankeret af Kim Vestergreen Henriksen (tv) og Casper Beier Møller, der er tømre i firmaet.
gallery icon

Se billedserie

Indehaver NDV Næstved Vinduer & Døre, Lars Kjærsgaard Bendtsen er flankeret af Kim Vestergreen Henriksen (tv) og Casper Beier Møller, der er tømre i firmaet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undgå indbrud i ferien med sikre vinduer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undgå indbrud i ferien med sikre vinduer
Ugeavisen Næstved - 25. juni 2019 kl. 15:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerferien er højsæson for rejser og desværre også for ubudne gæster i hjemmet. NVD Næstved Vinduer & Døre viser i ny udstilling hvordan huset kan sikres bedst muligt.

Vinduer Heldigvis kan man minimere risikoen for dyre og ubehagelige indbrud ved at sikre tyvenes foretrukne adgangsvej, nemlig vinduerne. Det fortæller Lars Kjærsgaard Bendtsen fra NVD Næstved Vinduer & Døre, som du kan møde i deres nye vinduesudstilling.

I 2016 skete der ifølge Det Kriminalpræventive Råd knap 32.000 indbrud i danske hjem, hvilket svarer til mere end tre indbrud i døgnet. Særligt i forbindelse med med ferieperioder er der stor risiko for, at det tomme hus tiltrækker langfingrede ubudne gæster.

Heldigvis er der meget, der kan hindre at der sker, siger Lars Bendtsen, mens han står klar i NVD Næstved Vinduer & Døres nye vinduesudstilling.

Sikre døre og vinduer
Ifølge Det Kriminalpræventive Råd gælder det først og fremmest om at sikre døre og vinduer effektivt. Netop vinduerne er en af tyvenes mest benyttede adgangsveje, og Lars Bendtsen har flere gode råd.

- Først og fremmest kan man vælge en vinduesmodel, som er designet og konstrueret til at modstå indbrud. Er sikkerheden en integreret del af designet, undgår man også at eftermontere sikkerhedsudstyr, som kan påvirke vinduernes udseende, forklarer han.

Eksempelvis kan man vælge vinduer med sikkerhedslimede ruder, specialdesignede beslag og et solidt lukkesystem, der gør vinduet særdeles vanskeligt at bryde op. Vil man have endnu højere sikkerhed, kan du vælge greb med lås.

Læs resten af artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge.

dry

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk