9. august 2020
Få et gensyn med Næstved city, der også sidste år bød på en fantastisk flot Halloween stemning. Foto: Jonas Emil Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Få et gensyn med Næstved city, der også sidste år bød på en fantastisk flot Halloween stemning. Foto: Jonas Emil Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uhyggelig smuk halloween by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uhyggelig smuk halloween by
Ugeavisen Næstved - 08. oktober 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efterårsferien forvandles Næstved city til en atmos­fære med flotte græskardekorationer og børn der kan gå på "Trick or Treat", udskære græskar, lave popcorn, grille skumfiduser eller bare hygge sig i halloweenværkstedet.

Halloween i mørket

- Vi ser igen frem til at opleve byen med et helt andet udtryk, end vi er vant til. Det bliver mest af alt hyggeligt, når byen får en ægte Halloweenmakeover med hundredvis af græskar, hyggelige dekoreringer og spændende aktiviteter. Det giver en helt speciel stemning både blandt butikkerne og gæster i byen, og når mørket falder på, præsenterer byen sig selv fra den flotteste side, siger citychef Lars Børsting.

Trick or Treat
  • Trick-or-Treat, eller slik eller ballade på dansk, betyder, at hvis du ikke hoster op med et stykke slik, kan du forvente at blive udsat for en spøg eller ballade. I USA har hjemmesiden safekids.org lavet en særlig sikkerhedsguide til børn og bilister, når de små i morgen aften lusker rundt til Halloween.

Trick or Treat poser

Alle børn op til 14 år kan gå på Trick or Treat, hvor de samler slik og sjove gaver ind fra mere end 20 forskellige forretninger. For at deltage i Trick or Treat skal man købe en af Næstved Citys græskarposer.

01ROS PC Vild halloween

Græskarposerne indeholder en oversigt over de deltagende forretninger og seks tillægsbilletter. En biografbillet til filmen Gooseboy i Bio Næstved. Entrébillet til Næstved eller Herlufsholm svømmehal. Og rabatkupon til BonBon-Land og Gavnø Go Fly.

Det forventes at 1.200 udklædte børn går på jagt efter søde sager rundt i byens gader, hvilket vil skabe en forrygende stemning. Græskarposen koster 75 kroner. Salgssteder ses på naestvedcity.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk