25. maj 2019
Ugeavisen Næstveds hold består at medarbejdere fra Næstved-Bladets og Ugebladets Næstved. Fra venstre ses redaktør Jan Jensen, chefkonsulenter Finn Henriksen og Per Skov Silbo, grafiker Marianne Krogenberg, journalist Per Witt, grafiker Line Alexandersen, salgskonsulent Jørgen Cleven Jensen, salgsassistent Mette Kristiansen, salgskonsulent Anne Marie B. Frederiksen, 

bladchef Carsten Tangaa og journalist Dorte Rye Silbo.
Ugeavisen Næstveds hold består at medarbejdere fra Næstved-Bladets og Ugebladets Næstved. Fra venstre ses redaktør Jan Jensen, chefkonsulenter Finn Henriksen og Per Skov Silbo, grafiker Marianne Krogenberg, journalist Per Witt, grafiker Line Alexandersen, salgskonsulent Jørgen Cleven Jensen, salgsassistent Mette Kristiansen, salgskonsulent Anne Marie B. Frederiksen, bladchef Carsten Tangaa og journalist Dorte Rye Silbo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugeavisen Næstved er en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugeavisen Næstved er en realitet
Ugeavisen Næstved - 05. juli 2018 kl. 08:15
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Avisnyt: Velkommen til den første udgave af Ugeavisen Næstved. Ugebladet Næstved og Næstved-Bladet er nu på plads i bladhuset på Dania 38.

Lidt friskere, flere gode historier og tilbud. Sammenlægningen af de to gamle ugeblade er en realitet og vi håber, at du som læser, kan lide resultatet.

Vi samler annoncerne fra hele Næstved Kommune, artikler og reportager i Ugeavisen Næstved, og holdet bag har glædet sig at få den nye avis på gaden.

- Næstved-Bladet er flyttet fra Ringstedgade og ind i Sjællandskes bladhus på Dania. Vi er et hold på 12, der udgør et ugeavis-team, der har fået plads i et nyistandsat kontormiljø på anden sal. Det er let at finde os, siger Carsten Tangaa, bladchef for Ugeavisen Næstved.

Det giver god mening, at samle de to ugeaviser med samme udgivelsesdag og samme udgivelsesområde til én stor og samlende ugeavis for kommunes 82.000 borgere. Ugeavisen Næstved bliver omdelt tirsdag-onsdag, og skal give en klar fornemmelse af områdets tilbud og muligheder.

- Redaktionen udgør et hold på tre, der vil sørge for at finde vedkommende historier. Alt fra butiksåbninger til portrætter af interessante personer. Historier om mennesker er spændende læsning, siger redaktør Jan Jensen.

Sjællandske Medier fortsætter udgivelsen af Søndagsavisen Sydsjælland, som udkommer torsdag-fredag i Næstved, Faxe og Vordingborg kommuner. Den står Ugeavisen Næstveds team også for at producere, og med to ugentlige udgivelser af gratisomdelte ugeaviser mener Sjællandske Medier, at markedets behov er dækket.

Tillæg og særudgivelser, som henholdsvis Næstved-Bladet og Ugebladet Næstved har udgivet vil fortsætte, ligesom de aftaler, de to ugeblade har indgået, vedstås.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk