16. juli 2019
Overvægtige og tidl. overvægtige kan igen se frem til BMI Triatlon, der byder på sund motion tilsat et unikt sammenhold og fællesskab deltagerne imellem.
gallery icon

Se billedserie

Overvægtige og tidl. overvægtige kan igen se frem til BMI Triatlon, der byder på sund motion tilsat et unikt sammenhold og fællesskab deltagerne imellem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Triatlon for overvægtige 5. maj med BMI Brikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Triatlon for overvægtige 5. maj med BMI Brikken
Ugeavisen Næstved - 13. marts 2019 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år afvikles BMI Tri søndag 5. maj i Herlufsholm Idrætscenter. Distancen er som tidligere 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb og/eller gang.

For mange overvægtige er BMI Tri en perfekt kickstart til at få lyst til at dyrke mo­tion. Det har foreningen set en række eksempler på gennem årene.

- Ved vores første BMI Tri havde vi en deltager på næsten 200 kilo. Han fik efterfølgende mod på at fortsætte med at motionere. Og der er siden blevet trådt gevaldigt mange gange i pedalerne, i takt med at kiloene er raslet af, fortæller næstformand i BMI Brikken, Inger Pedersen.

- Selv samme deltager har i øvrigt været med ved alle vores BMI Tri i både Jylland og på Sjælland. Han er et godt forbillede for deltagerne - også for dem, der ikke tidligere har deltaget - idet han er beviset på, at man godt kan gennemføre - også selvom man ikke kan løbe, hvilket er en udfordring for flere deltagere.

Der er tilmelding senest 31. marts.

Læs resten af historien i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk