23. januar 2020
Mød Erik Andersen og Steffen Dinesen på søndag i Toksværd Planteskole. Tag dit kæreste eje med og få det vurderet. 

Samtidig kan Erik Andersen give gode råd og tips om hvordan man kommer i gang i haven nu i foråret. 

Foto: Christian Kopranen
gallery icon

Se billedserie

Mød Erik Andersen og Steffen Dinesen på søndag i Toksværd Planteskole. Tag dit kæreste eje med og få det vurderet. Samtidig kan Erik Andersen give gode råd og tips om hvordan man kommer i gang i haven nu i foråret. Foto: Christian Kopranen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag dit kæreste eje med - til planteskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag dit kæreste eje med - til planteskolen
Ugeavisen Næstved - 20. marts 2019 kl. 09:37
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tv-programmerne Ud i Haven og Mit kæreste Eje er slagtet.Hovedpersonerne går nu sammen om at møde seerne live.

I 27 år tonede tidligere antikvitetshandler og specialist i gamle sager Steffen Dinesen frem på skærmen sammen med Sille Roulund i programmet "Mit kæreste Eje" på TV2. Den meget populære serie er nu lagt i graven, og Steffen Dinesen koncentrerer sig om sit daglige vurderingsarbejde for Laurits.com i Næstved.

I mange år og indtil for tre år siden kunne man ligeledes på TV2 Øst møde haveeksperten Erik Andersen fra Toksværd Planteskole og Sille Roulund i haveprogrammet "Ud i Haven" med et væld af nyttige tips til at få toptrimmet haven og drivhuset med alle deres forskellige plantemuligheder.

Det tomrum, der nu er skabt til stor ærgrelse for rigtig mange seere, bliver nu udfyldt - men blot for en dag, søndag 24. marts.

Og det er ikke på tv med kamera på. Tværtimod er der mulighed for at få helt personlig kontakt med og råd og dåd hos de to eksperter, når Steffen Dinesen og Erik Andersen mikser essensen af programmerne. Toksværd Planteskole åbner til det store drivhus på søndag klokken 10 til 15, hvor alle er velkomne til at tage deres kæreste eje med til en vurdering hos Steffen Dinesen og en snak med Erik Andersen om haven.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk