26. januar 2020
Endnu flere vinhandlere bakker op til den femte Vinfestival, der på fredag sætter rekord med antal stande. 

Fotos: Jonas Emil Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Endnu flere vinhandlere bakker op til den femte Vinfestival, der på fredag sætter rekord med antal stande. Fotos: Jonas Emil Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor opbakning til vinfestival i city

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor opbakning til vinfestival i city
Ugeavisen Næstved - 05. september 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Cityforening glæder sig over, at endnu flere vinfolk vil deltage, så alle der gerne vil smage druerne, er velkommen til vinfest på Axeltorv

6. september.
Det er femte år i træk der kan nydes et godt glas vin under åben himmel, når Næstved Cityforening inviterer til Vinfestival fredag 6. september kl. 16-22 på Axeltorv.

René Jørgensen, eventkoordinator for festivalen, glæder sig til endnu et år. - Vi har i år rekord på antal stande til Vinfestivalen. Det er herligt med den store interesse og opbakning, som vinhandlerne giver os.

Hele 19 vinhandlere er med. Gæsterne vil opleve Tuemosegård, som er en vingård fra Haslev. Derudover ses Vinintra, Lorange Vinhandel, Meny Østergade, Vinoble Næstved, AHP Vin, Pinotageshoppen, Kvickly Næstved, Fenswine, Winelovers, Veneto Vine, Hotel Vinhuset, Mjødgård, Mr Wine, Step Inn og Café Grønnegade der kommer sammen med Kjær Sommerfeldt.

Vinen får følgeskab af lækre smagsprøver på ost og tapas. Man kan nemlig mæske sig i tapas, burgere og andre lækkerbiskener fra Noers To Go madvogn.

Alt Godts ostedelikatessebil byder på ost samt tapas­tallerken og varme paninis.Kirkestræde omdannes til en sydlandsk stemning med borde, bænke og parasoller.

Læs resten af historien i denne uge i Ugeavisen Næstved

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk