29. november 2020
Josef Jayosi bor i Greve, men er opvokset i Lov, hvor hans forældre stadig bor. Han er glad for at han har åbnet Crazy Crispy Chicksen i Næstved, fordi han synes konceptet manglede i byen. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Josef Jayosi bor i Greve, men er opvokset i Lov, hvor hans forældre stadig bor. Han er glad for at han har åbnet Crazy Crispy Chicksen i Næstved, fordi han synes konceptet manglede i byen. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sprød kyllinge-restaurant vil frem i lyset igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sprød kyllinge-restaurant vil frem i lyset igen
Ugeavisen Næstved - 17. december 2019 kl. 14:00
Af Dorte Rye Silbo

Da Crazy Crispy Chicken åbnede 1. marts, var der rigtig mange gæster i restauranten. De var vilde med de sprødstegte kyllingemenuer, men efter to måneder gik broarbejdet i gang på Østre Ringvej, og stedet blev mindre synlig.

Josef Jayosi var en blandt rigtig mange, der så frem til dagen, hvor den nye bro på Østre Ringvej skulle indvies. Det skete ved en stor fest 20. september i år efter fem måneders ombygning og spærring af ringvejen.

Crazy Crispy Chicken kom godt fra start i foråret med de sprødstegte kyllingemenuer, men desværre forsvandt kunderne mens broarbejdet stod på. Ejeren konstaterer, at det blevet sværere end forventet at lokke kunderne tilbage.

- Jeg har svært ved at forstå det, fordi kunderne de første måneder stod i kø i restauranten, fortæller 34-årige Josef Jayosi, der er indehaver af Crazy Crispy Chicken og nabo til Min Købmand på Ny Præstøvej 100.

- Desværre ligger jeg for tilbagetrukket, og er ikke nok synlig. Det er ærgerligt, fordi jeg har virkelig et godt koncept. Samtidig er vi det eneste sted i byen med den type fastfood-menuer med kylling.

Crazy Crispy Chicken tilbyder friturestegt kylling i forskellige afskygninger.

- Råvarerne er friske - kyllingen er fersk og intet er på frost. Kødet bliver tilberedt på specielle maskiner, og jeg har gennemført et kursus i England for at bruge dem. Kyllingen bliver krydret med en særlig krydderiblanding, som kunderne er meget glade for. fortæller Josef Jayosi.

Han har hentet sin inspiration til konceptet fra tiden som studerende, hvor han arbejdede i København hos KFC, som er en amerikansk fastfood-kæde.

I denne uge i Ugeavisen Næstved kan man læse mere om Crazy Crispy Chicken.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk