27. september 2020
Ditte Christiansen giver aftenens store smil. Det er hun kendt for i Fensmark, hvor hun har lavet far, mor og barn gymnastik de seneste 40 år. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ditte Christiansen giver aftenens store smil. Det er hun kendt for i Fensmark, hvor hun har lavet far, mor og barn gymnastik de seneste 40 år. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsfolk fik ros i rampelyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsfolk fik ros i rampelyset
Ugeavisen Næstved - 08. marts 2019 kl. 11:53
Af Tekst og foto: Jan Jensen

Kan man adoptere unge idrætsudøvere? Konferencier Morten Dam Sørensens humor er lidt langhåret, men den virker og får smilene frem.

Det er en særlig aften. Et show for publikum, hvoraf en stor del er unge og ældre med spor i sportens verden. Eliten, mestre og foreningsmedlemmer får håndtryk og medaljer på scenen. De heldige og dygtige får tilmed en pris.

Borgmester Carsten Rasmussen er udstyret med sin borgmesterkæde, og han øser af sin erfaring på landevejen - både med ind- og udvendige gear.

På scenen har guitarist Rasmus Hedeboe har sine venner med, og det spiller for P4-konferencier Morten Dam Sørensen, der er tæt på et få sin frisure i kløerne på en frisør.

Morten Dam mister et øjeblik grebet over situationen, og tror der venter en frisørstol backstage, men han reddes af borgmesteren, der midt i afsløringen af Årets Kammerat: Jesper Rock Reinbach fra Karrebæk IF, bliver afbrudt af borgmesteren iført paryk.

Humoren lever i rampelyset, hvor også der er besøg af den lokale sangerinde Anya, der fylder Herlufsholmhallen med sin bløde stemme. Hun ryger også i kløerne på konferencieren, men hun er ikke bleg for at afsløre, at hun som ung pige hverken var særlig god til håndbold eller hækkeløb.

Mens Anya synger og bandet fyrer den af, lines nye mestre op nær scenen, og sådan kører alt planmæssigt. Der når at komme godt 100 personer på scenen til håndtryk medaljeoverrækkelse, og det kører uden at blive overfladisk.

Fægteklubben Dragon Sport Fencing fra Mogenstrup får tid på scenen og den særlige catwalk. Her tæller respekt og stil, når man kæmper mod hinanden og det viser søskendeparret Zarina og Natalja i flot stil.

Aftenen slutter med fællessang på scenen for alle prismodtagere til tonerne af Queen: We're the Champions.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk