6. april 2020
Søren Poppe står for underholdningen sammen med husorkesteret ledet af Rasmus Hedeboe. Søren Poppe bliver husket for Dansk Melodi Grand Prix som han vandt i 2001 med: Der står et billede af dig på mit bord.
gallery icon

Se billedserie

Søren Poppe står for underholdningen sammen med husorkesteret ledet af Rasmus Hedeboe. Søren Poppe bliver husket for Dansk Melodi Grand Prix som han vandt i 2001 med: Der står et billede af dig på mit bord.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sport Awards får 100 mestre frem i rampelyset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sport Awards får 100 mestre frem i rampelyset
Ugeavisen Næstved - 12. februar 2020 kl. 13:21
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planlægningen er i fuld gang, og holdet bag Sport Awards holder lav profil, mens de arbejder på overraskelser, når der torsdag 5.marts blændes op for den store sportsfest i Herlufsholm Idrætscenter.

arrow Læs også: Debat: Hvor blev kvinderne af til Sport Awards?

Mærk Næstved Sport Awards har næsten 100 mestre fra Næstved i rampelyset, og det er personer som har opnået en særlig anerkendelse i sportsåret 2019.

I Center for Kultur & Borgerservice glæder Ole Hansen sig til den store dag, og han gør opmærksom på, at det er nu - og senest 23. februar - man kan indstille kandidater til de i alt ni Sports Awards.

Det skal gøres på mail: sekretaer@niu.dk.

Ny pris på 25.000 kroner

Ole Hansen er særligt stolt over, at kunne præsentere en helt ny pris i år. Nemlig Trelleborgfondens Idrætspris, hvor der foruden æren også følger 25.000 kr.

Desuden står Team Næstved Eliteidræt for uddeling af legater for cirka en million kroner.

Der er lagt op til en særlig aften for de lokale idrætsudøvere og deres familier, og det begynder kl. 17 med fællesspisning i hallen.

Et par timer senere går aftenens konferencier - den stortsglade P4 Sjælland studievært Morten Dam Sørensen - på scenen. Det sker i parløb med borgmester Carsten Rasmussen som står for uddeling af håndtryk og medaljer til de mange mestre.

Søren Poppe på scenen

Der er også styr på underholdningen. Tidligere har navne som Julie og Anya stået på scenen, og i år bliver det en gammel kending, Søren Poppe, der skal peppe publikum op.

Han blev kendt med Rollo & King, hvor han var forsanger i 2001. De vandt Dansk Melodi Grand Prix med nummeret: "Der står et billede af dig på mit bord".

Nummer to i Eurovision

Med var også Signe Svendsen, og sammen stod de på scenen i det internationale Melodi Grand Prix som blev holdt i Parken. Her fik Rollo & King en fornem andenplads.

Torsdag 5. marts er det Søren Poppe solo på scenen. Han husker stadig de gamle hits, og er kendt for at få sit publikum i god stemning.

arrow Store smil fra lokale sportsstjerner
06. marts 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 22:25
arrow Alberte kan blive Årets Kammerat: - Man skal kunne have det sjovt
05. marts 2020 kl. 11:54 Opdateret: kl. 09:49
arrow Ny bestyrelse klar med én million til lokalsporten
20. februar 2020 kl. 18:07 Opdateret: kl. 13:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk