9. juli 2020
Laura Blæsbjerg har været afsted med blok og kamera - helt på egen hånd, og det er der kommet flere gode historier ud af. Foto: Jan Jensen
Laura Blæsbjerg har været afsted med blok og kamera - helt på egen hånd, og det er der kommet flere gode historier ud af. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skrivedrøm på prøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skrivedrøm på prøve
Ugeavisen Næstved - 14. juni 2018 kl. 13:36
Af Laura Blæsbjerg og Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

15-årige Laura Blæsbjerg har været i erhvervspraktik som journalist i NæstvedBladet. Hun har altid elsket at skrive. Praktik I de små klasser elskede Laura at skrive historier og noveller. Det har fulgt hende helt frem til 8. klasse, hvor interessen stadig er der. Nu er avisens tekster også blevet lidt spændende.

- Jeg har i langt tid tænkt, at jeg gerne ville være journalist eller noget andet, hvor man skal skrive tekster, lyder det fra Laura Blæsbjerg.

Det kan være svært allerede at tage stilling til, hvad man vil lave resten af sit liv. Det synes Laura, der går på Susåskolen afd. Holsted, bestemt også.

Bare at tage stilling til, hvad man skal efter folkeskolen kan være svært. Der er så mange forskellige muligheder og valg.

- Jeg har haft mange ideer og drømme om, hvad jeg gerne vil blive, så det kan jo nå at ændre sig mange gange endnu. Lige nu tænker jeg sagtens at journalist kunne være en mulighed, siger Laura Blæsbjerg, der udover at skrive tekster også interessere sig for at tage billeder.

Derfor gik hun frisk til reportager på egen hånd, hvor hun kom tilbage med gode oplevelser - lige til at skrive om.

- Det ville nok være hvis jeg kunne leve af at være forfatter, men det tror jeg er svært, for der er jo så mange forfattere og endnu flere bøger, så man skal virkelig være god for at folk gider at læse ens bøger.

- Det er nok bare noget jeg kan nørde med i min fritid, men nu er interessen for journalistik også begyndt at komme, så nu må jeg jo se om det kunne være noget for mig, siger Laura Blæsbjerg.

Sådan gik ugen
- Det har været helt vildt spændende, at få lov at prøve at lave artikler som kommer i en rigtig avis, og ikke bare nogle man afleverer til sin lærer.

- Jeg har lært en masse om, hvordan man laver en avis, og hvordan man skriver en god artikel. Så det har været ret fedt. Jeg synes også alle på bladet har været super søde, siger Laura Blæsbjerg.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk