12. juli 2020
De blev viet 17. august sidste år. Fundet af ringen, som Dorthe og Niels Clausen troede befandt sig i urtehaven, er en lettelse og glæde. - Jeg har været meget ked af det. Hvor er det dejligt den er dukket op, siger Dorthe Clausen. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

De blev viet 17. august sidste år. Fundet af ringen, som Dorthe og Niels Clausen troede befandt sig i urtehaven, er en lettelse og glæde. - Jeg har været meget ked af det. Hvor er det dejligt den er dukket op, siger Dorthe Clausen. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skønt at ringen er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønt at ringen er fundet
Ugeavisen Næstved - 18. juni 2020 kl. 10:12
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indgraveringen "Niels" afslørede ejeren af en vielsesring. Der var glæde, da ringen kom tilbage på rette hånd.

Den er jo lige der - på billedet i avisen...

Niels Clausen har skannet kolonihaven på kryds og tværs med en metaldetektor. Uden resultat. Alligevel blev det ham, der fandt fruens kæreste eje.

Vielsesringen blev sat på Dorthe Clausens finger 17. august 2019, og den blev pludselig væk efter parret i slutningen af maj var en tur i kolonihaven.

- Jeg tog ringen af, og puttede den i lommen for at undgå at der kom jord ind imellem de små sten på ringen. Og så var den væk. Vi var sikre på, at jeg havde tabt den i urtehaven.

Ringen er uskadt

Hvor er det dejligt, den er dukket op. Jeg har virkelig savnet den, siger Dorthe Clausen.

Hun tager straks ringen på sin finger og glæder sig over, at den intet er kommet til. Niels Clausen smiler også. Han kan se sig selv kæmpe rundt med metaldetektoren - for at finde søm, skruer og andre små jernting i jorden.


Dorthe og Niels Clausen og sønnen Lukas på otte år er samlet omkring den savnede ring. Den er tilbage på sin rette plads.
Bevis på kærlighed

Familien er samlet - med beviset på parrets kærlighed, sønnen Lukas, og nu den ring, som blev nøje udvalgt for snart et år siden. De stiller gerne op til fotografering. Situationen minder lidt om dengang en anden fotograf stillede parret op for at få ringene i fokus. Påklædning og omgivelser er meget anderledes, men smilene er ikke til at tage fejl af.

Niels Clausen konstaterer, at det ikke er alt fruen kan finde på Facebook eller Instagram. Parret griner og sender en venlig tanke til kvinden, der fandt ringen og afleverede den til avisen: Lærer Hanne Heide, Næstved.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk