15. juli 2020
Susanne Svarrer holder meget af sin skobutik Bistro Sko og alle de mennesker, hun har været i kontakt med. Men hun føler alligevel, at hun nu må lukke, mens legen er god. 

Foto: Per Witt
Susanne Svarrer holder meget af sin skobutik Bistro Sko og alle de mennesker, hun har været i kontakt med. Men hun føler alligevel, at hun nu må lukke, mens legen er god. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skobutik gennem 38 år lukker - mens tid er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skobutik gennem 38 år lukker - mens tid er
Ugeavisen Næstved - 26. november 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De syv år jeg har haft Bistro Sko i Ringstedgade i Næstved har været mine lykkeligste arbejdsår, hvor jeg har mødt så mange søde og gode mennesker via min skobutik. Men nu må jeg lukke mens tid er, siger en lidt vemodig Susanne Svarrer, der i slutningen af denne uge begynder at sælge ud af de mange kvalitetssko, der er på hylder og i æsker i butikken i Ringstedgade 3C.

Kroppen er begyndt at knage i fugerne, men det er ikke den eneste årsag til, at Susanne Svarrer føler, hun må finde en anden levevej.

- De seneste tre år har jeg mærket en vis men støt nedgang i salget, og det er jo nok ikke blot mig, der mærker det, men store dele af detailhandlen generelt. Vi mærker ånden i nakken fra netbutikkerne, og især vi mindre butikker kan have svært ved at følge med, da det efterhånden er volumen på lageret, antal varer over disken, og den billigste pris der er vigtigste parametre, siger Susanne Svarrer.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen i denne uge 48.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk