15. september 2019
Pia Hegner er en garvet projektleder, der har fulgt DM i Skills siden starten i 2011. Hun advarer deltagerne på mødet om, at man nærmest kan blive afhængig af oplevelsen. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Pia Hegner er en garvet projektleder, der har fulgt DM i Skills siden starten i 2011. Hun advarer deltagerne på mødet om, at man nærmest kan blive afhængig af oplevelsen. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skills bliver mega stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skills bliver mega stort
Opdateret 19. marts 2019 kl. 12:02
Ugeavisen Næstved - 19. marts 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver tænkt på det hele forud for DM i Skills som ventes at sende 50.000 gæster til Næs­tved. Forleden var naboer og frivillige inviteret til

kaffe i arenaen.
Ingen tvivl Næstved kommer til at stå på den anden ende, og vil samtidig blive synlig på de landsdækkende medier. - Så derfor husk at smile til kameraet, når du besøger DM i Skills i Arena Næstved, fortæller projektleder for Skills i Næstved, Pia Hegner, der sammen med gruppen af tovholdere gør en kæmpe indsats for, at alt skal klappe ned til den mindste detalje.

Styregruppen for Skills i Næstved inklusiv borgmester Carsten Rasmussen havde forleden indbudt til møde med borgere, der under hele det store setup, vil være helt tæt på Danmarksmesterskabet i Skills for erhvervsskoler.

Naboer og frivillige fra Næstved Turistforening, der skal stå for betjeningen af infostanden ved Skills i arenaen og være guide i shuttlebusser, deltog for at høre om det enorme projekt.

Elever fra 42 forskellige erhvervsuddannelser vil præstere alt hvad de har i sig. Der vil summe af energi, konkurrenceånd og faglig stolthed.

- Der vil også være en række demonstrationsfag med prøve, mærke og føle-stande. Uddannelserne skal gøres lækre for de unge, der skal ud at vælge deres erhvervsuddannelse, siger Pia Hegner.

Det er tovholdernes ønske at gøre en stor indsats for at tage hensyn til beboere i området omkring arenaen, hvor der kommer til at være livlig aktivitet i den kommende tid.

Allerede i denne uge fjernes lysmaster på parkeringspladsen for at gøre plads til et 8000 kvadratmeter stort telt. På træningsbanerne ved Rolighedsvej skal det andet telt være på 5000 kvadratmeter. Store lastbiler kommer med aluminiums-gulve til teltene.

Syv generatorer med det mundrette navn Big Silent vil sørge for lys, vand og varme i teltene.

Læs resten af historien i Ugeavisen Næstved

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk