6. juni 2020
Unge mennesker stopper og slukker deres scootere, da de møder ryttere fra Næstved Sportsrideklub i Kalbyrisskoven. Privatfoto
Unge mennesker stopper og slukker deres scootere, da de møder ryttere fra Næstved Sportsrideklub i Kalbyrisskoven. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scootere deler stien med sportsryttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scootere deler stien med sportsryttere
Ugeavisen Næstved - 22. maj 2020 kl. 16:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Dorte Rye Silbo
Ridning Godt 1000 var inde og like Kirsten Hansens solstråle historie, da hun til hest var imponeret over et møde med nogle unge mennesker.

- Jeg var ude og ride med mit rideskolehold, indleder Kirsten Hansen, der er instruktør på Næstved Sportsrideklub på Gardehusar Kasernen.

- Vi var på vej ind i Kalbyrisskoven, og bagved os kom de mest fantastiske unge mennesker. Alle ni kørte på deres scootere, og da de kom tæt på, stoppede de og slukkede deres scootere. De trak forbi os på trods af, at de skulle gå op ad bakke.

- Det kalder jeg at vise hensyn til andre trafikanter og mennesker. Og det kalder jeg at udvise stor respekt for ryttere.

Vi sender en stor tak til de ni unge mennesker for den medmenneskelighed de udviste den dag i skoven.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk