18. oktober 2019
Sankhansaften med bål og underholdning i den gamle herregårdshave på Rønnebæksholm er blevet en hyggelig tradition. Foto: Jan Jensen
Sankhansaften med bål og underholdning i den gamle herregårdshave på Rønnebæksholm er blevet en hyggelig tradition. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sankthansaften på herregården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sankthansaften på herregården
Opdateret 20. juni 2019 kl. 13:30
Ugeavisen Næstved - 20. juni 2019 kl. 13:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nyd midsommeren med koncert, kunst, båltale og fællessang.

Aftenen begynder med underholdning for børnene, og der tændes op til snobrødsbagning kl. 18. En time efter er der garanteret fest med dans og smil for de små, når Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband spiller alle de populære numre, som børnene elsker.

Inden det store bål tændes, vil årets båltale holdes af politolog, journalist og forfatter Pia Fris Laneth, og når tusmørket falder på, er der fællessang og koncert for de voksne med Cocolounge.

Årets båltale holdes af politolog, journalist og forfatter Pia Fris Laneth. Hun er forfatter til bestselleren Lillys danmarkshistorie - kvindeliv i fire generationer samt Moderskab og Mødrehjælp - otte portrætter og 100 års historie.

I parken vil det være muligt at købe pølser, kolde drikkevarer, kaffe og kage, så medbring picnictæppet og få en hyggelig aften sammen med familien søndag 23. juni på Rønnebæksholm.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk