21. juli 2019
Et stilrent model-værelse med et lille walk-in closet fyldt med smukke kjoler og højhælede sko samt velassorteret sminkebord. Det er helt forståeligt, at Sabina Thorsen slet ikke tænker på at flytte hjemmefra. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Et stilrent model-værelse med et lille walk-in closet fyldt med smukke kjoler og højhælede sko samt velassorteret sminkebord. Det er helt forståeligt, at Sabina Thorsen slet ikke tænker på at flytte hjemmefra. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sabina vil være Miss Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sabina vil være Miss Danmark
Ugeavisen Næstved - 05. september 2018 kl. 11:30
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18-årige Sabina Thorsen er opvokset på landet, og kan ikke forestille sig et bedre sted at bo. Nu er hun blandt deltagerne i Miss Danmark.

Det er morgen og Sabina Thorsen skal om et par timer møde ind i 3g på HHX handelsgymnasiet i Næstved, hvor hun læser International Business.

Denne sommer er der sket rigtig meget for den unge skønhed. Hun sidder i sofaen i et hus langt ude på landet i den skønne natur. Her bor hun med sin mor og lillebror.

- Jeg har sagt til min mor, hvis jeg skulle deltage i en modelkonkurrence skulle det være Miss Danmark, fortæller Sabina Thorsen, der som barn har haft mange modeljobs blandt andet i Kvickly reklamer.

De senere år har hun gået catwalk og haft lidt småjobs som model.

Den mørke glød har hun fra hendes srilankanske mor. Hendes far, der bor meget tæt på, er dansk.

- Jeg kan godt lide Miss Danmarks koncept med, at det ikke kun skal være meget tynde og høje piger.

Miss Danmark deltagerne bliver ikke alene dømt på deres udseende. De bliver også bedømt på deres personlighed, ambitioner, intelligens og engagement i velgørenhedsarbejde.

- Ved Miss Danmark er der piger i mange størrelser, men helt unikke piger. Udstråling er meget vigtig.

Da hun fandt ud af, at fristen for tilmelding til årets Miss Danmark var tæt på, gik det hurtigt med at sende en tilmelding.

- Jeg ventede spændt på svaret, og blev superglad, da Lisa Lents fra Miss Danmark meldte tilbage, at jeg skullle til casting.

Modellen fra landet er en flittig pige med to jobs. Det ene som handicapmedhjælper for en kvinde med sclerose i Køge. Det job deler hun med sin mor Sunithra. Derudover arbejder hun i tøjbutikken You Who i Næstved Storcenter.

Men Sabina Thorsen elsker at have travlt. Inden casting har hun valgt at træne mere end hun plejer i fitness­centeret. Efter skole og job er hun hver dag i maskinerne, og er den sidste, der går kl. 24.

Se resten af historien i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk