4. juli 2020
Indehaver af SB Gas & Værktøj Helge Jeppesen er glad for den nyrenoverede butik og stiller gerne op til fotografering med butikkens nye ?kollega?, der er navngivet Emil. Det kan sælgeren fra leverandøren Milwaukee glæde sig over. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Indehaver af SB Gas & Værktøj Helge Jeppesen er glad for den nyrenoverede butik og stiller gerne op til fotografering med butikkens nye ?kollega?, der er navngivet Emil. Det kan sælgeren fra leverandøren Milwaukee glæde sig over. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SB giver den gas med et åbent hus på fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SB giver den gas med et åbent hus på fredag
Ugeavisen Næstved - 26. november 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Butikken i Ringstegade 150 har siden juli været igennem en større renovering, og det skal fejres. Derfor indbydes kunderne i SB Gas & Værktøj til en dag med masser af gode tilbud og hygge med både vådt og tørt.

Der går et lys op for kunderne, når de træder ind i den "nye" SB Gas & Værktøj.

- Før var det en meget mørk butik med et rødt og slidt gulvtæppe og mørke lofter, fortæller indehaver af virksomheden, Helge Jeppesen, der åbnede den i 1991.

- Nu har vi fået hvide lofter og lagt et lysere linoleumsgulv. Samtidig er de gamle lysstofrør fjernet, og der er monteret nyt energivenligt LED-lys. Desuden har bygningen fået mere isolering, fortsætter Helge Jeppesen.

- Det har været en større omgang, som vi er blevet meget tilfredse med. Og vi har kun fået positiv respons fra vores kunder.

Butikken er blevet mere overskuelig, og der er blevet bedre plads til det store varesortiment. Det tidligere grovlager er nemlig inddraget til formålet, og det har givet 200 kvm. mere til butikken.

- Det er rart, at vi har fået god plads. Vi kan nemt sige ja tak til flere varer, og de kommer alligevel til at stå pænt, supplerer salgskonsulent Henrik Christensen, der har været i virksomheden siden 1998.

Henrik Christensen har tidligere siddet i de særskilte kontorlokaler, men er flyttet ud i selve butikken. Han er fulgt efter disken, der har fået en mere central plads i butikken.

SB Gas & Værktøj fejrer renoveringen til glæde for firmaets kunder. I den anledning holder de Åbent Hus fredag 29. november kl. 8-16 i butikken i Ringstedgade 150.

Kl. 8-11 er der morgenkaffe og brød og kl.11-16 erstattes det af pølser på grillen med øl og vand.

Læs mere om hvad SB Gas & Værktøj har at byde på i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk